Quatre victòries de quatre

Quatre victòries de quatre

Gran partit de l’Aleví al CFS La Unión a domicili. El jugador de l’Infantil Bernat Povill fa vuit gols El Juvenil segueix imparable

Barça B: Va descansar

Juvenil: FC Barcelona 9 – Futsal Mataró CE 5

El Juvenil va rebre l’altre líder de la categoria a la Ciutat Esportiva i el duel entre tots dos equips no va decebre ningú. L’inici del matx va estar protagonitzat pels blaugranes, que van veure com al minut cinc s’avançaven al marcador. Tot i l’empat visitant després d’una errada culer, els locals van tornar a dominar el joc i van marxar als vestidors amb un curt avantatge de 3-1.

La segona part va començar de la mateixa manera que la primera. El Barça dominava el joc i generava prou ocasions perquè la diferència al marcador fos més àmplia. Quan feia poc que havia començat, els homes entrenats per José Fernández van marcar el quart. Els mataronins van retallar diferències amb un gol després d’un servei de banda. Però els blaugranes van fer tres gols gairebé de manera consecutiva (7-2), i això deixava el partit pràcticament tancat. Els de Mataró van sortir amb porter jugador i van amenaçar els locals en marcar tres gols que feien perillar el marcador. Però, quan només quedava un minut i mig, els locals van marcar dos gols que van tancar el matx per deixar-lo en el 9-5 definitiu.

Cadet: FC Barcelona 6 – FS Montcada 3

Des del primer moment es va veure que als blaugranes els costaria molt entrar en el partit, ja que la circulació de la pilota era força lenta. Tot i així, el domini del joc i la possessió de pilota era clarament blaugrana, però no va ser fins al minut 10 que, en un error del porter visitant en una falta botada per Mario, es va inaugurar el marcador. Seguidament es van veure els millors moments dels barcelonistes, quan Biel i Pau eixamplaven la diferència i posaven el 3 a 0 amb què es va arribar al final dels primers 20 minuts reglamentaris.

A la segona part la tònica va continuar, amb un domini lent dels nois de Martí Graells, però sense tenir excessives ocasions. Aquest fet va propiciar que els vallesans agafessin confiança per aconseguir dos gols seguits aprofitant una pilota robada i la passivitat de la defensa local. Aquest fet va esperonar els locals, que van aconseguir dos gols per mitjà de Carles i Roger, els quals semblaven sentenciar l’enfrontament. Però no va ser així, ja que mig minut després el Montcada posava el 5 a 3 al marcador i traspassava cert nerviosisme al quadre barcelonista. Quan faltava un minut per a la finalització, Biel, lliure de marcatge, va aprofitar un rebuig visitant per, ara sí, deixar sentenciat el partit i posar el definitiu 6 a 3 a l’electrònic.

Amb aquesta victòria el Cadet del FC Barcelona continua líder amb dos punts d’avantatge sobre el Marfil Santa Coloma.

Infantil: FC Barcelona 10 – Caldes FS 2

Bon partit el que es va veure a la Ciutat Esportiva. L’Infantil va rebre el quart classificat de la categoria, que venia amb ganes d’emportar-se alguna cosa de la pista blaugrana. Els visitants van plantejar el partit per jugar al contraatac. La bona disposició i la paciència culer van donar els seus fruits i, a la mitja part, el Barça va marxar amb una diferència de 5-0. Només tornar dels vestidors els rivals van sortir amb el porter jugador per mirar de retallar diferències, però encara van caure tres gols més. Al final del matx el resultat va ser de 10-2; Bernat Povill va marcar vuit gols, i Arnau els altres dos per part blaugrana.

Aleví: CFS La Unión 0 – FC Barcelona 9

Els culers van dominar tot el partit des del primer minut, tal com es pot comprovar per la diferència final al marcador. Els d’Albert Seró van jugar molt còmodes i al final dels primers quinze minuts dominaven per 0-5. A la represa el matx va tenir la mateixa tònica, i els blaugranes van dominar el joc i les ocasions de gol i els culers van fer encara quatre gols més per deixar el marcador final en 0-9.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut