Xavi Pascual: “Hem d’afrontar el partit com si fos de Champions”

Xavi Pascual: “Hem d’afrontar el partit com si fos de Champions”

“És un camp en què no juguem mai gaire a gust” “Tant Albert Rocas com Juanín García han mostrat un gran nivell i compromís absolut amb l’equip i el Club els anys que han estat aquí”

Xavi Pascual ha posat de manifest, abans de viatjar a Logronyo, la dificultat que presenta el partit que dissabte el FC Barcelona disputarà a la pista del Naturhouse La Rioja. “És un partit complicat, juguem contra un equip que està jugant Champions, que ho està fent molt bé i que té molt bons jugadors”, ha declarat Pascual, que ha expressat que espera un partit equilibrat. “Hem d’afrontar el partit com si fos de Champions”, ha dit.

Els blaugranes tornen a la pista on, el maig del 2013, van rebre l’última derrota en Lliga. “És un camp en què no juguem mai gaire a gust, sempre tenim problemes perquè preparen molt bé els partits”, ha expressat Pascual. “Arriben en un moment de forma òptim. Han aixecat partits que han tingut molt complicats en el resultat”, ha afegit. El FC Barcelona té la baixa de Siarhei Rutenka, que encara no ha pogut entrenar-se amb l’equip. L’entrenador del Barça també ha indicat que hi ha jugadors amb molèsties, però que no hi haurà problemes perquè estiguin a l’equip dissabte.

D'altra banda, l’entrenador del Barça ha desitjat el millor a Juanín García i Albert Rocas, els dos exjugadors blaugrana a les files del Naturhouse. “Tant l’Albert com el Juan han mostrat un gran nivell i compromís absolut amb l’equip i el Club els anys que han estat aquí”. “Són dos grans jugadors i, sobretot, dues bones persones”, ha dit Pascual dels dos jugadors que han passat sis i nou anys, respectivament, al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut