FC Barcelona - Enrile Pas Alcoi: Volen mantenir la bona línia

FC Barcelona - Enrile Pas Alcoi: Volen mantenir la bona línia

El Barça rep l’equip alcoià, que mai ha guanyat al Palau Blaugrana (19 hores) Els de Muñoz vénen de guanyar a Europa de forma contundent (0-7) i a l’OK Lliga porten un 7 de 7

Una jornada més per continuar fent història, per continuar guanyant partits i seguir al capdavant de la classificació. Un cop disputats diversos partits ajornats, el HC Liceo de la Corunya s’ha situat a tres punts dels de Ricard Muñoz, que han guanyat tots els partits fins ara. Per tant, no es pot abaixar la guàrdia; cal continuar sent efectius i contundents. Aquest dissabte a les 19 hores l’Enrile Pas Alcoi visita un Palau Blaugrana que és inexpugnable.

El FC Barcelona

És el líder de l’OK Lliga amb 21 punts de 21 possibles i suma un total de 46 gols a favor i 9 en contra, la millor xifra dels últims deu anys pel que fa al balanç golejador: +37. Per tant, els de Ricard Muñoz es troben en un bon moment i, a més, reben al Palau un rival que en les últimes vuit ocasions que ha visitat el Palau mai ha aconseguit la victòria. L’últim precedent data de la temporada 2012/13, amb triomf català per 8-1.

El rival

L’Enrile Pas Alcoi és un dels rivals que més difícil ho posen al Barça a la seva pista. Al Palau, però, el Barça domina. Actualment els homes de Diego Mir són setens a la classificació de l’OK Lliga amb un total de 13 punts i un balanç golejador de 22 a favor i 23 en contra. Compten a les seves files amb jugadors experimentats com Pere Cañellas o Ferran Formatjé, els màxims golejadors de l’equip alcoià amb cinc i set gols, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut