Iberostar Tenerife – FC Barcelona: Una pista sempre complicada

Iberostar Tenerife – FC Barcelona: Una pista sempre complicada

Tot i que els de Pascual no han perdut mai a Tenerife, el Santiago Martín és un pavelló difícil (13.30 h, Esport 3, Orange Arena) El homes d’Alejandro Martínez compten amb Sekulic i Sikma, dos dels pivots més valorats de la Lliga Endesa

El Barça de bàsquet mai ha perdut a la pista de l’Iberostar Tenerife, però sap que és molt complicat aconseguir la victòria en una pista en què el públic està molt a sobre i que presentarà una gran entrada. Els blaugranes, que vénen de vèncer a la pista del Fenerbahçe (78-80), visiten un equip que ha guanyat tres partits i n’ha perdut dos i que compta amb una parella interior molt perillosa: Blagota Sekulic i Luke Sikma.

I és que el pivot montenegrí, amb 16 punts i 22 de valoració, és el més valorat de la Lliga Endesa fins al moment, i Sikma, nord-americà, anota 14,4 punts amb una valoració de 18,8. Pel que fa al joc exterior, la tripleta Richotti (11,6), Saúl Blanco (13,3) i Javi Beirán (7) són també jugadors perillosos i que cal tenir en compte.

Els precedents

Fins ara el Barça i el Tenerife s’han enfrontat 14 vegades. I el balanç és de 14-0 favorable als de Pascual, que a banda de la Lliga Regular també han jugat contra els insulars als quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga 2014.

D’altra banda, el partit serà especial per a Justin Doellman, que, després del seu pas per Alacant, Manresa, València i ara Barcelona, sumarà el seu partit 150 a la Lliga Endesa. Doellman, de 29 anys, té una mitjana de 15 punts, 5 rebots i 16,1 de valoració per partit. El seu millor partit fins ara el va signar amb el València Basket contra el CAI Saragossa amb 32 punts i 42 de valoració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut