Local

Osca – Juvenil A: Tres punts a la butxaca (0-1)

El Juvenil A ha aconseguit un triomf treballat contra un Osca dur de rosegar El gol d’Amir al primer temps ha donat els tres punts als blaugranes

El Juvenil A s’ha endut una important victòria aquest diumenge enfront l’Osca a domicili. Els de Jordi Vinyals han lluitat de valent contra uns rocosos aragonesos que no els han posat les coses gens fàcils. Un gol d’Amir a la primera meitat ha donat el triomf al Barça.

Debut amb gol

Els culers han sortit al camp de San Jorge amb un onze marcat per les rotacions i les lesions, però amb les idees molt clares. L’Osca s’ha tancat al seu camp amb cinc nois a la defensa, i fins al primer quart el Barça no ha pogut controlar el joc. Després d’un parell d’arribades de Carbonell, Carles Pérez i Theo per les bandes, el jove Amir, que avui ha debutat com a titular a la Lliga, ha rematat amb un xut ras a quinze metres de la porteria.

Els locals han vist com se’ls ha escapat l’empat: una imprecisió entre la passada del lateral blaugrana amb el central ha deixat sol un dels davanters aragonesos amb Guille Lara, però la pilota ha marxat fora.

0-1 fins al final

A la represa el Barça ha tingut el control del joc i ha semblat que el segon gol estava a punt de caure. Les oportunitats han anat creixent. Aitor i Theo han estat dels culers més actius a l’atac buscant la segona diana. Corredera ha servit un córner que Juanma no ha pogut controlar bé amb l’esquerra, i s’ha perdut l’esperança del 0-2. L’Osca ha estat molt endollat al segon temps, disposat a revertir la situació, jugant amb molta duresa, però, tot i la perseverança de tots dos conjunts per moure el resultat, l’únic gol d’aquest matx ha estat el d’Amir, que ha donat el triomf als blaugranes.

Més notícies aquí