Local

El Barça CBS cau a Valls (50-43)

El primer quart fa anar a remolc les blaugranes i acaba decidint el duel a la pista vallenca

Vuitè partit del primer equip del Barça CBS, el qual tenia al davant un clàssic de la categoria, el CB Valls Lear, que arribava amb les mateixes victòries i derrotes que el Barça CBS. El desplaçament a Valls és un dels més complicats de la temporada, ja que l’equip rival és molt experimentat a la categoria i un dels favorits per estar a les posicions capdavanteres al final de temporada.

Inici decisiu

El partit va estar marcat per la falta de regularitat i el poc encert. Va començar malament per al Barça CBS, ja el Valls va marcar el ritme que més li convenia

Al minut 5 del primer quart la diferència era de 8 punts a favor dels locals, però un temps mort de Tito Sobrin va frenar el domini de l’equip local i permetria reduir la diferència fins als 5 punts al final de primer quart.

Millora i igualtat

El segon quart va ser el millor del Barça CBS, que va capgirar el marcador i va aconseguir un màxim avantatge de 3 punts. Tot i que el ritme del partit era favorable a l’equip visitant, el Valls va augmentar l’agressivitat defensiva.

Aquesta millora defensiva va permetre a les locals recuperar els 5 punts de diferència que tenia al final del primer quart. Tant el segon com el tercer quart van ser de màxima igualtat, i cap dels dos equips va aconseguir imposar el seu ritme.

Cop final

Al darrer quart el Valls va saber portar el ritme que més li convenia i va arribar a tenir avantatges de 9 punts.

Tot i els esforços per reduir-los, les blaugranes no van poder capgirar el marcador en una de les pistes més difícils de la categoria.

Més notícies aquí