Triomf contundent del vòlei masculí (3-0)

Triomf contundent del vòlei masculí (3-0)

Els homes de Sergi Bosch dominen el partit davant el CV Vigo del primer instant al darrer

Bon partit dels jugadors blaugrana el que es va celebrar diumenge al migdia al Parc Esportiu entre el conjunt blaugrana i l’equip gallec. El vòlei blaugrana només va patir en el segon set i es van emportar un còmode triomf.

Domini inicial

En el primer set, el marcador anava ja de cara, situat per sobre en tot el període, i les combinacions dels blaugranes estaven obtenint els seus fruits.

Amb la definició de German López, la capacitat resolutiva dels puntes Hernández i Gámiz, i la tasca al centre de la pista de Marcè i Kobzev, guanyaven el primer set per 25-18.

Cau del costat blaugrana

En el segon període no es va fer un bon inici, cosa que va comportar que amb el marcador 6-11 hi hagués l’entrada del mallorquí Caimari i del capità Àngel Galindo.

A partir d’aquell moment es va iniciar la remuntada del set i es va arribar a un 21-21 trepidant. Finalment, aquest emocionant set va acabar de la banda blaugrana per 28-26, en què el bloqueig dels centrals va ser decisiu.

Feina feta

En el tercer set, els nois d’en Sergi Bosch van anar per feina i ja es van situar amb una bona renda al marcador.

Cal remarcar l’entrada del jove central de l’equip juvenil Martí Hernàndez, debutant a la Superlliga 2 amb 18 anys acabats de fer. Final de set i partit per 25-19. Els de Sergi Bosch se situen en 4a posició de la Lliga, ja esperant el rival de la setmana vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut