El CVB-Barça, sense opció a Logronyo (3-0)

El CVB-Barça, sense opció a Logronyo (3-0)

No va tenir cap opció l’equip de SFV en la seva visita a Logronyo. I és que l’equip local va ser superior a les catalanes des de la sortida

No va ser el dia del vòlei femení del FC Barcelona. Les noies de Xavi Perales no van poder plantar cara a les de La Rioja. Des de l’inici es va veure que les locals tenien el ritme del partit i ara toca pensar en Europa.

Domini local

El primer set es va iniciar amb 8-2 i 16-7, que deixava prou clar com aniria el partit. Amb diferències al marcador que no eren més que el reflex de la intensitat i l’encert d’un equip i de l'altre al pavelló de Lobete. I no va caldre que les de Manuel Berenguel fessin gaire cosa.

Més igualtat a l’inici del segon set, en què els errors es repartien de manera més equitativa. Amb tot, aviat les de la Rioja van aconseguir un petit avantatge de 3 punts que els va donar la confiança per tornar al seu joc i tornar a trencar el set de forma aclaparadora i endur-se’l un altre cop amb comoditat.

Toca pensar en Europa

I el mateix camí duia el tercer set, però aquest cop cap dels avantatges de les locals semblaven trencar el set, però sí que donaven la sensació que el set i el partit acabaria caient al seu sac. I així va ser. Sense haver de treballar gaire, tan sols controlant el temps del partit, van tancar el joc mantenint la seva imbatibilitat.

Ara les de Xavi Perales hauran de canviar el xip i treballar de cara a l’històric debut europeu que tindrà lloc el proper dimarts a Bèlgica, sense oblidar els dos partits com a locals que els esperen a la competició estatal. I és que més enllà de la fita europea, mantenir el bastió de l’Hospitalet Nord sembla ser un dels punts forts de l’equip català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut