Jornada de contrastos a l’hoquei formatiu

Jornada de contrastos a l’hoquei formatiu

El Barça B va caure, el Juvenil va empatar i el Júnior i l’Infantil van aconseguir el triomf El Sub-23 no va jugar; ho tornarà a fer a Igualada abans del primer equip

El Barça B de Primera Nacional va caure contra el Lloret, un dels equips que aspiren a tornar a l’OK Lliga. Els de Jordi Camps van veure com l’1-0 era suficient per no poder sumar davant d’un rival molt fort. Després d’aquesta derrota els blaugranes ocupen el sisè lloc de la taula. El pròxim partit dels blaugranes serà a Mundet contra el Blanes, un altre dels aspirants a l’ascens.

Júnior

El Júnior del Barça va aconseguir un triomf molt contundent contra el Maçanet a Llars Mundet i ocupa el segon lloc de la classificació. El partit per als blaugranes va requerir concentració i eficàcia, cosa que els va permetre superar de forma contundent els de La Selva. El pròxim rival serà el Sant Cugat.

Juvenil

El Juvenil blaugrana va empatar a dos gols un partit dels complicats davant el Reus Deportiu. Tot i aquest empat, els blaugranes continuen liderant el seu grup i el pròxim dissabte jugaran a Maçanet per seguir sumant.

Infantil

Els blaugranes més petits de l’hoquei formatiu, per la seva banda, van superar per 0-14 el Sant Just i també lideren el seu grup amb contundència. Aquest diumenge l’Infantil se les haurà contra l’Olot.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut