Socis a la Llotja Presidencial del Palau

Socis a la Llotja Presidencial del Palau

Fruit de la iniciativa Llotja Oberta, la Llotja Presidencial del Palau ha rebut la visita de cinc socis i cinc acompanyants durant els partits del mes de novembre corresponent a totes les seccions professionals al Palau Blaugrana

Els primers guanyadors de la Llotja Oberta Palau van poder presenciar un partit des del punt més privilegiat del Palau i gaudir de tot el confort de l’avantllotja, amb càtering abans del partit, a la mitja part i al finalitzar l’encontre, on a més, assisteixen alguns jugadors al finalitzar el partit. Durant la mitja part, els socis es van fer la fotografia amb un membre de la Directiva del FC Barcelona el qual els va fer lliurament d’un obsequi personal en mà, un marc de fotos del Barça per poder posar-hi la fotografia commemorativa de l’aconteixement.

Novembre, socis a la Llotja del Palau

El passat 1 de novembre amb motiu del partit de futbol sala que enfrontava el FC Barcelona amb el Marfil de Santa Coloma, tres socis i tres acompanyants van assistir a la Llotja Presidencial del Palau gràcies a la iniciativa Llotja Oberta.

Com en el cas del futbol, 5 socis més 5 acompanyants podran presenciar els partits de les 4 seccions professionals des de la llotja i gaudir de l’'hospitality’ de l’avantllotja durant tota la temporada.

Durant aquest mes de novembre, han assistit socis a la Llotja Presidencial del Palau al partit FC Barcelona - Fiatc Joventut de bàsquet, al FC Barcelona - Alcoi d’hoquei patins, i al FC Barcelona - Zamora d’handbol.

Inscripcions al sorteig

Mitjançant el lloc web del Club els socis es van poder inscriure a les diferents opcions de sorteig per poder assistir a la Llotja Oberta Palau durant els partits escollits per a l’ocasió, que són tots els partits de les fases prèvies de les lligues regulars de les quatre seccions professionals del FC Barcelona: bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins.

Per primer cop en el cas de les seccions d’hoquei, handbol i futbol sala s’obre la possibilitat en la totalitat dels partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut