Setmana de doble compromís de nivell Eurolliga

Setmana de doble compromís de nivell Eurolliga

Aquest divendres els de Pascual reben el Panathinaikos (21h) i diumenge el València Basket (17:30h), de la Lliga Endesa i que també juga a Europa Els grecs són segons en el grup del Barça i els de Perasovic cinquens a la Lliga Endesa

Aquesta setmana el Barça de bàsquet disputa dos partits de primer nivell al Palau Blaugrana. Tots els rivals són perillosos, però quan et visita el Panathinaikos de Diamantidis i que ocupa la segona posició del grup C de l’Eurolliga i el València Basket, cinquè a la Lliga Endesa i que també disputa l’Eurolliga aquesta temporada, el repte és engrescador i caldrà donar el millor en menys de 48 hores. El calendari no dóna treva.

Amb Ivanovic al capdavant

El Panathinaikos fa dues temporades que va començar a transformar-se. Amb l’adéu d’Obradovic el club grec va patir una renovació que segueix vigent i ara compta amb un vell conegut de l’afició blaugrana com a entrenador: Dusko Ivanovic. L’entrenador montenegrí està fent una gran tasca a Atenes i de moment ha situat els seus segons a la classificació i havent superat ja l’Armani Milà i el Fenerbahçe, com també ha fet el Barça.

Pel que fa a la plantilla, el PAO compta amb l’incombustible Diamantidis, que segueix a primera línia amb 7,3 assistències, i s’ha reforçat amb l’uruguaià Esteban Batista, que està dominant els cèrcols (14,3 i 5,8 rebots), el base AJ Slaughter, que anota 15,8 punts per partit i també compta amb jugadors experimentats com el letó Janis Blums, Antonis Fotsis, James Gist, i amb nous perills com Vlantimir Giankovits (11,5 punts ) i Nikos Pappas (9 punts). D’altra banda, l’exblaugrana Mavrokefalidis també juga al conjunt grec.

Un València d’Eurolliga

Després de la gran temporada realitzada a la Lliga Endesa –va caure a les semifinals contra el FC Barcelona- i a l’Eurocup, en què va ser campió de l’Eurocup amb Doellman com a MVP, el València Basket serà la segona gran prova d’aquesta setmana. El conjunt que entrena Perasovic sempre ha posat les coses complicades als blaugranes i només cal recordar que va ser capaç de vèncer els de Pascual en el Play-off al Palau.

Per tant, cal anar amb compte amb els ‘taronja’, que tot i l’inici irregular a Europa, comencen a rodar a la Lliga Endesa gràcies al talent de Romain Sato, Rafa Martínez, Luke Harangody o Bojan Dubljevic, que ha tornat a la dinàmica de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut