Sessió de treball de l'Àrea Social amb les seccions amateurs

Sessió de treball de l'Àrea Social amb les seccions amateurs

El vicepresident Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova es reuneixen amb responsables dels equips per traçar el nou full de ruta i millorar el coneixement d’aquests esports entre els socis

Els representants i delegats de les seccions amateurs adscrites a l’Àrea Esportiva del Club, que segons va acordar la Junta Directiva han passat a estar tutelades institucionalment per l’Àrea Social, es van reunir dimarts amb el vicepresident Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova per començar a treballar per millorar la comunicació i afavorir que els socis, penyistes i col·lectius d’aficionats blaugrana puguin conèixer millor aquests esports que formen part del FC Barcelona.

Els eixos principals del full de ruta consisteixen a millorar la visibilitat de les seccions amateurs per donar a conèixer l’esport entre els socis, i la pluralitat esportiva que és inherent al Club. Per això, cal donar més suport i rellevància institucionals a les activitats d’aquestes seccions i impulsar-ne la comunicació, fent un seguiment més acurat dels seus resultats i calendaris esportius. També es promouran aquestes seccions augmentant-ne el protagonisme, especialment en els mitjans propis del Club.

Per impulsar el reconeixement i el sentit de pertinença al Barça, també s’estudiarà la creació d’un carnet específic de seccions amb identitat pròpia que permeti identificar a l’esportista com a membre de la secció del Club.

Al mateix temps que es fomenta el coneixement d’aquestes seccions entre els socis, també es pretén millorar que puguin gaudir de la pràctica de l’esport.

En total, hi ha un actiu al voltant d’un miler d’esportistes que formen part de nou seccions amateurs, de les quals sis son pròpies, el rugbi, el voleibol, l’hoquei, l’atletisme, l’hoquei gel i el patinatge artístic sobre gel; i les altres tres seccions són vinculades, el bàsquet en cadira de rodes, el bàsquet femení i el voleibol femení.

Declaracions de Jordi Cardoner

“Som un club poliesportiu però no tots els nostres socis en són coneixedors. Costa trobar socis que ens puguin dir quines són les nostres seccions amateurs. Falta per part del Club explicar-ho millor i que els socis trobin en aquestes seccions una fórmula per poder vincular-se més a l’esport i al Club. Volem fer un esforç per informar de quines són aquestes seccions i el que fan”.

“Hem tingut un primer contacte, després que l’Àrea Social hagi agafat la tutela de les seccions amateurs, per coneixe’ns i escoltar on som i on volem anar. A partir d’aquí, hem d’organitzar els grups de treball per tal de donar més visibilitat a aquestes seccions. S’han de comunicar les coses que s’estan fent bé i corregir les que no s’estan fent tan bé”.

“Aquest és un projecte que hem de fer entre tots. Hem incrementat el pressupost d’aquestes seccions en un 10% aquest exercici, molts equips han pujat de categoria i hem de fer compatibles els pressupostos amb les possibilitats esportives i el suport dels socis”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut