L’OK Lliga, després de vuit jornades

L’OK Lliga, després de vuit jornades

Després de triomf del Vic contra el Vendrell per 7-1, tots els equips ja han disputat els mateixos partits Els de Ricard Muñoz són líders en solitari amb 24 punts de 24 possibles i té a tres punts el Liceo i a quatre el Vic

L’OK Lliga, la màxima competició estatal d’hoquei patins, ja s’ha igualat pel que fa a partits disputats per tots els equips. Fins aquest dimarts, en què el Vic i el Vendrell van disputar un partit ajornat, no tothom havia disputat els mateixos partits, i ara, després de vuit jornades, la classificació ja és 'real' per a tothom. Per al Barça, però, no ha canviat res.

I és que els homes de Ricard Muñoz són els líders de la categoria amb un balanç de vuit triomfs en vuit partits i un total de 24 punts dels 24 possibles. Un inici immillorable que també s’ha fet palès en ser l’equip més golejador, amb 51 dianes, i el menys golejat, amb un total d’11. El Barça funciona a ple rendiment a l’OK Lliga i aquest dissabte, a la pista de l’Igualada, té una gran prova per demostrar-ho.

Els perseguidors

El Liceo de la Corunya que entrena Carlos Gil i que lidera Jordi Bargalló a la pista és el primer gran rival del Barça a dia d’avui. Els gallecs, que tenen 21 punts, només han perdut un partit i s’estan mostrant molt forts les últimes setmanes.

Qui també està trepitjant els talons al Liceo i té encara el Barça a 4 punts és el Club Patí Vic de Ferran Pujalte. Amb el triomf per 7-1 contra el Vendrell aquest dimarts, els vigatans sumen 20 punts –no han perdut cap partit, n’han guanyat sis i n’han empatat dos–, i han demostrat la seva solidesa defensiva rebent només 15 gols.

Els golejadors

La classificació de màxims golejadors la lidera Josep Lamas, del Liceo, amb 17 gols, seguit de dos blaugranes, Pablo Álvarez i Marc Torra, amb 12 gols. Qui també duu 12 dianes és Ton Baliu, del Mombus Igualada, i Raúl Marín, amb 11 dianes, també se situa a la part alta dels golejadors. Els porters que han encaixat menys gols fins ara són els blaugranes Sergi Fernández i Aitor Egurrola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut