Els millors registres golejadors de la història del Barça

Els millors registres golejadors de la història del Barça

Els 53 gols en 10 jornades suposen un rècord de l’equip des que va tornar a la LNFS la temporada 2006/07

El Barça ha confeccionat una plantilla de luxe per a aquesta temporada. Si la base dels anteriors era bona, amb els fitxatges de Bateria, Ferrao i Rafa Usín les prestacions i les possibilitats de l’equip de Marc Carmona han millorat considerablement.

Registres de rècord

La defensa, una de les bases de l’equip els últims anys, continua estant entre les millors del campionat. Però on el conjunt culer ha millorat ostensiblement és en l’apartat ofensiu. En els deu partits disputats fins ara, els de Carmona han marcat 53 gols i nou dels 11 jugadors de camp han marcat almenys un gol. Els dos únics que encara no han marcat són Ari Santos i Lin, que sí que ho han fet a la Copa del Rei. Els 53 gols són la millor marca golejadora del Barça des que va tornar a la LNFS la temporada 2006/07. Mai l’equip blaugrana havia ficat tants gols com aquest any en les primeres deu jornades de competició.

Sergio Lozano ha fet 13 gols, mentre que Bateria ja n'ha marcat nou. Els segueixen els pivots Ferrao i Wilde, cadascun amb sis dianes. Tot just darrere d’ells hi ha Rafa Usín, amb cinc gols, i Saad, Aicardo i Dyego, amb quatre. Tanca aquesta llista golejadora el brasiler Gabriel, que ha marcat dos gols.

Les temporades anteriors

Ara fa dos anys, la temporada 2012/13, l’equip va fer 49 gols en les deu primeres jornades, i només en un dels partits va fer una golejada de 12 gols contra el Puertollano. La temporada 2010/11 va aconseguir-ne 48 en el mateix període de temps. La 2011/12 en va fer un menys i va totalitzar-ne 47 en l’inici del campionat. En aquella ocasió va golejar el Lugo per 9-0, igual que aquest any, en què els de Carmona van fer-ne 10 al mateix rival. El curs 2007/08 el Barça va marcar 42 gols, mentre que el 2009/10 en va fer 41.

L’any passat l’equip va tenir problemes de gol durant la primera part del campionat, tot i que va solucionar-ho per a la resta de l’any. Els 35 gols marcats són el reflex d’aquesta falta d’encert de cara a porteria. La 2008/09 l’equip va fer-ne 32, i el primer any de retorn a la màxima categoria del futbol sala va ser el pitjor de tots. Els jugadors de Marc Carmona només van trobar la porteria rival 24 vegades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut