Ricard Muñoz: “L’Igualada sempre ens posa molts problemes”

Ricard Muñoz: “L’Igualada sempre ens posa molts problemes”

“Està en una posició privilegiada amb un equip molt jove”, explica l’entrenador del Barça sobre els de l’Anoia “Afrontem el partit amb la màxima concentració, és una pista complicada i ens saben jugar”, explica Sergi Panadero

Ricard Muñoz i Sergi Panadero han valorat aquest divendres el partit que enfrontarà el Monbus Igualada i el FC Barcelona a Les Comes aquest dissabte (20.30 h). L’entrenador i el jugador blaugrana són conscients de la dificultat del partit i caldrà estar concentrats els cinquanta minuts. “Té un equip jove però alhora s’adapta a la categoria i conviu a la part alta de la taula de manera notable. Serà un duel important, difícil, sempre ens han posat molts problemes i ens han guanyat cada temporada des de fa quatre cursos”, ha comentat Ricard Muñoz, entrenador del Barça.

Pel que fa als perills dels rival, Muñoz els ha analitzat: “Cada partit és diferent però són molt sòlids, estan molt treballats en defensa, són compactes, cometen poques faltes, no fan errors de marcatge i en atac estan liderats per Baliu, que els fa bellugar molt bé. Serà una prova de foc”, ha deixat clar el preparador blaugrana, que ha afegit que l’equip és on ell esperava que fos en aquest inici: “És evident que en els vuit primers partits estem on volíem. A partir d’ara arriba una fase de competició molt important i hem de veure si l’equip està al nivell que tots esperem”.

“Màxima concentració”

Un dels jugadors que fa més temporades que està al Club, Sergi Panadero, també ha volgut deixar clar que aquest dissabte a Igualada el Barça es trobarà un rival de primer nivell: “Afrontem el partit amb la màxima concentració, és una pista complicada i ens saben jugar. Hem d’estar concentrats en el que fem”, ha comentat el vigatà. Ha dit també que no es poden relaxar: “Hem de saber que els equips del darrere no fallen i hem de seguir treballant en el dia a dia, i així ho estem fent”.

Pel que fa a l’equip de l’Anoia, Panadero ha afirmat que és un equip molt treballat: “L’Igualada ja porta un parell de temporades amb un grup de jugadors treballats i sabíem que estarien per dalt. Estan jugant molt bé i anem amb la màxima humilitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut