Munir, convocat amb el Barça B

Munir, convocat amb el Barça B

El futbolista, que ha treballat amb el primer equip durant la part inicial de la temporada, figura per primer cop en una llista d’Eusebio També es troben entre els 18 convocats per rebre el Numància Samper i Sandro, un cop disputat el partit amb la Sub-21

Munir El Haddadi és la gran novetat de la llista de 18 convocats del Barça B per rebre aquest dissabte el Numància al Miniestadi (18 hores, Esport 3 i La Liga TV). El davanter, que ha treballat amb el primer equip durant la part inicial de la temporada, figura per primer cop en una llista d’Eusebio en què també hi són Samper i Sandro, un cop disputat el partit amb la selecció espanyola sub-21 contra Bèlgica.

La llista completa la formen els 18 jugadors següents: Ortolá, Suárez, Grimaldo, Patric, Ié, Samper, Adama, Calvet, Dongou, Joan Roman, Munir, Bicho, Gumbau, Cámara, Maxi Rolón, Sandro, Diagné i Costa. Cal recordar que Bagnack és baixa per sanció i que Lucas té unes molèsties al taló esquerre.

En l’atenció als mitjans prèvia al partit, Eusebio ha assegurat que el matx amb el Numància “és una oportunitat molt bona” per “aixecar-se” després de la derrota patida dimecres amb l’Europa a la Copa Catalunya. “És el moment per treure l’orgull”, ha assegurat.

El rival, l’ha descrit així: “És un equip que tradicionalment competeix molt bé, solidari i que té les idees molt clares. Treballa bé, és intens i bo en la pressió, els contracops i a pilota aturada. Nosaltres ens hem de fer forts en el nostre joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut