Juvenil A-Saragossa: Empat just (1-1)

Juvenil A-Saragossa: Empat just (1-1)

El Barça de Jordi Vinyals suma un punt i continua en la quarta posició de la Lliga

[[DES_1]]Empat just entre el Barça i el Saragossa en el partit corresponent a l’onzena jornada de la Divisió d’Honor Juvenil. Blaugranes i aragonesos s’han repartit el domini en cada part: el Juvenil A ha dominat clarament a la primera meitat, i el Saragossa ha tingut la victòria a tocar a la segona.

El Barça ha començat com sempre, amb la voluntat de dominar el matx per mitjà de la possessió. Tot i tenir poques ocasions, els blaugranes es mostraven pacients en la sortida de la pilota i acumulaven possessions llargues per madurar el partit i generar perill. El primer avís l’han fet Aitor Cantalapiedra i Theo Chendri, que han enviat una pilota al pal cadascú en una dobla ocasió al minut 7.

Abans d’arribar als vint minuts de joc un penal comès sobre Carles Pérez l’ha transformat Quintillà, que ha enganyat el porter de forma majestuosa. El gol ha calmat els blaugranes, que fins al descans no han pogut gaudir de gaires ocasions però que han pogut controlar amb relativa facilitat l’intent de contracops aragonesos.

Exhibició d’Onana

A la segona meitat el Saragossa ha apujat les línies i el domini ha passat a ser clarament del rival. Ha estat en aquest moment que l’equip aragonès s’ha topat amb un Onana excepcional. I és que Onana ha intervingut amb encert en quatre ocasions de perill neutralitzant el poder ofensiu del rival, que cada cop arribava amb més claredat a la porteria barcelonista.

La resistència blaugrana ha durat fins al minut 78, quan Aparicio, un dels homes del partit, ha empatat el matx amb un xut potent des de fora de l’àrea. El Saragossa ha pogut endur-se la victòria als últims deu minuts i ha tingut ocasions per marcar un segon gol. No obstant això, el Barça també ha tingut la victòria a tocar, mitjançant una bona ocasió d’Isaac Padilla ja als minuts de descompte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut