FC Barcelona – València Basket: Un altre duel de primer nivell

FC Barcelona – València Basket: Un altre duel de primer nivell

Després de superar amb fermesa el Panathinaikos a l’Eurolliga els de Pascual reben un València ferit Els de Perasovic duen un balanç d’1-4 a Europa, però a la Lliga Endesa remunten el vol (4-2)

Segon partit de nivell Eurolliga en menys de 48 hores. El Barça de bàsquet rep aquest diumenge (17.30 h, Teledeporte) el València Basket en la que serà la setena jornada de la Lliga Endesa. Els de Pascual, segons a la taula amb un balanç de 5-1, se les hauran contra un València Basket que a Europa no acaba de rodar fi i que a la Lliga Endesa ha anat de menys a més. I és que els de Perasovic són cinquens a la taula amb un balanç de quatre triomfs i dues derrotes. Per tant, el matx és molt important.

El FC Barcelona

Aquest partit serà especial per a Álex Abrines, per a Ante Tomic i per a Justin Doellman. El primer complirà 100 partits a la Lliga Endesa entre l’Unicaja i el Barça, i el pivot croat en sumarà 200 després d’haver passat pel Madrid i haver encetat el seu tercer curs sota les ordres de Xavi Pascual. Pel que fa a Doellman, s'enfronta al seu exequip, amb el qual va aconseguir l'Eurocup i va ser MVP de la Lliga Endesa.

A banda d’això, els blaugranes arriben en òptimes condicions després del triomf d’aquest divendres contra el Panathinaikos, que l’ha convertit en líder destacat del seu grup d’Eurolliga.

El rival

El València Basket s’acaba de reforçar amb Nemanja Nedovic, un base alt de primer nivell que prové de l'NBA després de ser tallat pels Golden State Warriors. A més, el seu jugador més resolutiu a principis de temporada està sent Luke Harangody, amb 12,4 punts, seguit de Rafa Martínez i Romain Sato, que voregen els 11 punts per matx.

L’equip de Perasovic, amb jugadors de primer nivell, serà un rival molt dur per a un FC Barcelona que busca tancar la setmana amb dos triomfs d’entitat i mantenir d’aquesta manera la seva gran línia de joc i resultats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut