No hi ha treva per al FC Barcelona d’handbol

No hi ha treva per al FC Barcelona d’handbol

Després de dos triomfs clau a Logronyo i Flensburg la competició continua per a l’handbol blaugrana

Amb la satisfacció de la feina ben feta els blaugranes afronten una nova setmana amb doble partit. La cita d’Aranda de la Lliga Asobal i la visita del vigent campió d’Europa al Palau, diumenge, prenent de nou el pols de l’estat dels homes de Xavi Pascual.

Una pista amb ambient

Dimecres a les 20.30 h la jornada 11 de la Lliga Asobal portarà el Barça d’handbol a visitar una de les pistes amb més ambient de la competició domèstica.

El BM Villa de Aranda pot presumir de tenir un dels pavellons amb més ambient de la Lliga. Un ambient sa i esportiu que ha portat els castellans a consolidar-se a la Lliga Asobal i a ocupar el novè lloc a la classificació després de 10 jornades.

Aquesta serà la tercera visita en Lliga dels blaugranes a Aranda de Duero, on s’han imposat a les dues anteriors per 19 a 31 i per 20 a 44.

El campió d’Europa al Palau Blaugrana

Un cop finalitzada la primera volta de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League, el darrer rival d’aquesta, l’SG Flensburg-Handewitt, visita el Palau Blaugrana en l’inici de la segona volta.

El vigent campió d’Europa d’handbol visitarà diumenge el pavelló blaugrana després del triomf per 33 a 37 dels homes de Xavi Pascual a la pista del Flensburg.

Diumenge el Palau viurà un dels grans partits de la Champions d’handbol, en què el suport del públic, com van tenir en anys anteriors davant el PSG, l’Atlètic de Madrid i el Rhein Neckar Löwen, serà clau per obtenir un altre triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut