Lampe, MVP de la jornada 7 de la Lliga Endesa

Lampe, MVP de la jornada 7 de la Lliga Endesa

Va aconseguir un 31 de valoració contra el València Basket gràcies als seus 20 punts i 11 rebots “Quan jugues bé vénen aquest tipus de coses que et fan sentir molt bé com a jugador”

Maciej Lampe cada cop se sent millor al FC Barcelona i així ho demostren els seus números, sobretot en el partit de diumenge, contra el València Basket, que li ha valgut el reconeixement com a MVP de la jornada 7 de la Lliga Endesa. Lampe s’ha mostrat “molt content” d’aconseguir aquest reconeixement: “Quan jugues bé vénen aquest tipus de coses que et fan sentir molt bé com jugador”. L’aler-pivot, que alguns moments també juga de pivot, considera que està “molt còmode jugant a les dues posicions”. “M’estic trobant molt millor al camp, amb molta més fluïdesa”, ha afegit.

Amb tot just 17 minuts a pista, el jugador polonès va aconseguir un 31 de valoració gràcies als seus 20 punts, amb 6/6 en tirs de 2, i 11 rebots, que van ajudar que el FC Barcelona s’emportés la victòria al Palau contra el València Basket. Lampe també ha estat inclòs al millor cinquè inicial de la jornada.

L’aler-pivot del Barça, que la temporada passada va aconseguir el mateix guardó a la jornada 25 amb un 28 de valoració, ha donat gràcies a tot l’equip. “Estic content pel nostre joc, especialment la nostra defensa, avui i tota la setmana”. Alhora, Lampe ha valorat la situació d’un Barça intractable a l’Eurolliga i a la Lliga Endesa, on només ha perdut un partit, contra la Penya. “Així és la Lliga Endesa, si no hi ets, cada nit pots perdre”, ha declarat Lampe, que considera que l’equip ha superat molt bé la derrota contra els badalonins.

“Està en un bon moment”

Les actuacions de Lampe no passen desapercebudes pel tècnic del Barça, Xavi Pascual, que després de la victòria contra el València Basket ha lloat el jugador polonès. “Porta tres partits consecutius molt bons”. “Ha tingut anotació i està en un bon moment”, ha afegit Pascual. El tècnic té molt presents també les actuacions que Lampe va tenir contra l’Iberostar Canàries (20 punts i 5 rebots, en 21 minuts) i contra el Panathinaikos (12 punts, en 22 minuts).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut