Jornada amb derrotes al bàsquet formatiu

Jornada amb derrotes al bàsquet formatiu

El Júnior, el Cadet B i l’Infantil A guanyen els seus partits i el Cadet A en disputa dos amb resultat dispar El Barça B, per la seva banda, cau de forma clara a la Ciutat Esportiva contra el Getafe (64-81)

Aquest cap de setmana el bàsquet formatiu ha disputat un total de set partits. Quatre han acabat en triomf i tres, en derrota. El Júnior de Joan Braulio, amb el triomf a la pista del CB L’Hospitalet per 55-75, lidera amb mà de ferro el grup de júnior preferent amb un balanç de 10-1. El seu màxim perseguidor, el Joventut de Badalona, va caure i s’ha quedat amb un balanç de 9-2.

Barça B

Els homes d’Aleix Duran van caure a la Ciutat Esportiva contra el Viten Getafe per 64-81 en un partit que es va trencar al segon quart. El primer període va ser força igualat, però al segon els madrilenys van agafar una renda molt important i van marxar al descans guanyant per vint punts. A la represa els blaugranes, liderats per Draskovic, Hakanson i Sulejmanovic, no van poder capgirar el marcador tot i haver millorat les seves prestacions.

Cadet A

El Cadet A de Marc Calderón ha disputat dos partits aquesta setmana. El primer, a la pista del CB L’Hospitalet, va acabar amb derrota per 73-67, mentre que el segon va acabar amb victòria per 74-87 a la pista del Sant Josep de Badalona, un dels equips més complicats a casa seva. Actualment els de Calderón són segons amb un balanç de 8-2.

Cadet B

El Cadet B de Xavi Pardina continua el seu gran inici de temporada. El segon equip Cadet va jugar a Tarragona un partit per a la història, dels que fan afició, tot i que les defenses no van existir. El 109-114 amb el qual va acabar el partit va demostrar el potencial ofensiu de tots dos equips. Amb aquest triomf el Cadet B de Pardina suma un balanç de 10-1 i és líder del seu grup preferent.

Infantil A

L’únic equip invicte fins ara és l’Infantil A de Ruben Muñoz, que va sumar la sisena victòria de la primera fase de la temporada. Amb el triomf, tancant el marcador per 14-65 a la pista del Bàsquet Neus, l’Infantil A continua cremant etapes superant tots els seus rivals.

Infantil B

Segona derrota de l’Infantil B de Xavi Mas i contra el mateix rival, el Sant Adrià, el líder i l’equip que ja va superar els blaugranes a la primera volta. L’equip del Besós va superar per 96-60 els de Mas, que són segons a la taula amb un balanç de 4-2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut