El partit contra el Cerceda deixa nous rècords al Barça d'hoquei patins

El partit contra el Cerceda deixa nous rècords al Barça d'hoquei patins

Els homes de Ricard Muñoz van superar per 13-1 el Cerceda en la desena jornada de l’OK Lliga i van trencar diversos registres Per exemple, és el tercer cop a la historia de la secció que vuit jugadors de camp marquen, com a mínim, un gol

No s’esperava, ni molt menys, un partit així al Palau Blaugrana. Aquest dimarts el Barça d’hoquei va passar per sobre d’un Cerceda que arribava a Barcelona en el quart lloc de la taula i fent un hoquei molt pràctic. Però els gallecs es van topar amb un Barça imperial, que va marcar 3 gols en el primer temps i que en va fer 10 a la segona part. Sens dubte, un recital, un escàndol de partit que va destapar nous rècords i noves fites per a un equip de llegenda.

  • Un total de 8 jugadors de camp van marcar un o més gols a la L’OK Lliga, fet que no passava des de l’any 2000 (vs GEIEG).
  • Feia més de 13 anys que el Barça no assolia la xifra de 13 gols o més en un partit. Va ser contra el Tordera, 13-0, el 2001. L'últim cop que el Barça va marcar 14 gols va ser una setmana abans de marcar-li 13 al Tordera, el 24/02/2001, contra l'Oviedo.
  • D’altra banda, feia 10 anys que el Barça no guanyava un partit de Lliga per 12 o més gols de diferència (12-0, vs Vigo).
  • El fet que 5 jugadors hagin marcat 2 o més gols en un partit no s’havia produït mai a la història de la secció en partit de Lliga. En aquest cas els jugadors han estat Torra, Álvarez, Pascual, Gual i Reinaldo.
  • Amb els 13 gols d’aquest dimarts, el Barça n’acumula 69 i tan sols n’ha rebut 12 per un balanç de +57, el millor de la seva història després de 10 jornades
  • És el primer cop aquesta temporada que el Barça supera els 10 gols. Ha deixat el nou rècord en 13 després d’haver-ne fet 9 en tres partits.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut