El camí del Barça d’handbol continua a Aranda de Duero

El camí del Barça d’handbol continua a Aranda de Duero

Els blaugranes visiten la pista del BM Villa de Aranda, en un pas més dins del dens calendari

Avui dimecres a les 20.30 h i en directe per Sportmanía, el Barça d’handbol juga a la pista del BM Villa de Aranda. Els blaugranes cerquen un triomf per mantenir-se com a líders de la Lliga Asobal i preparar el partit de diumenge davant el Flensburg a Barcelona.

Mantenir la línia

Els homes de Xavi Pascual aspiren a seguir mantenint la línia de bon joc i resultats que estan portant en els darrers partits. Mostres com el partit a Logronyo i el partit a Flensburg, donen fe de l’estat dels blaugranes.

Aquesta serà la tercera visita en Lliga Asobal dels blaugranes a Aranda de Duero, a les dues anteriors dos triomfs dels homes de Xavi Pascual per 19 a 31, la temporada 2012/13 i 20 a 44 a la temporada 2013/14. En Copa del Rei de la temporada 2013/14 el Barça d’handbol també va jugar a Aranda de Duero, en vuitens de final, guanyant per 26 a 39.

Pascual recupera Joan Saubich de les molèsties al genoll i té descans Raúl Entrerríos. A Aranda viatgen 16 jugadors, amb la incorporació d’Oriol Rey del segon equip.

Professionalitat per bandera

El BM Villa de Aranda viu la seva tercera temporada a la Lliga Asobal, en una població i en un pavelló que viuen abocats a l’handbol.

De la mà de Jacobo Cuétara a la banqueta dels castellans, els d’Aranda de Duero són novens a la classificació i consoliden el seu projecte a l'Asobal.

Destaca la presència a les seves files del lateral Patrianova, màxim golejador del BM Villa de Aranda amb 44 gols, l’extrem Cabanas i el central Diego Camino. Amb la tasca de Santana i Díaz a la porteria, són el setè millor atac i la setena millor defensa de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut