La darrera visita d’un equip alemany d’handbol al Palau Blaugrana

La darrera visita d’un equip alemany d’handbol al Palau Blaugrana

Pascual i els seus homes saben com vèncer un equip de la Bundesliga a la pista blaugrana

El triomf a Flensburg va suposar el sisè triomf del FC Barcelona d’handbol en 26 partits com a visitant a Alemanya. Ara toca el repte de rebre un equip alemany. Repassem la darrera visita d’un equip d’aquell país al Palau Blaugrana

Un dia històric

El Rhein Neckar Löwen va ser el darrer rival alemany que va visitar el Palau Blaugrana. Va ser a la tornada de quarts de la temporada passada i els blaugranes havien de remuntar un 38 a 31 advers a l’anada.

Els blaugranes s’hi van posar de debò amb l’objectiu de remuntar aquesta eliminatòria. En primer lloc es va gravar un espot anomenat ‘La Crida’ per animar a l’assistència del públic al Palau.

Un públic que va ser clau en un dia històric. Amb un 31 a 24, esperonats pel Palau Blaugrana, va possibilitar que el Barça d’handbol fos per quarta vegada a la Final Four de Colònia.

Pascual i els alemanys

Des de l’arribada de Xavi Pascual a la banqueta del FC Barcelona d’handbol, el febrer del 2009, sis partits han tingut lloc a Barcelona davant d’equips alemanys.

De les sis visites dels germànics, quatre triomfs blaugrana, dos davant del THW Kiel, un davant del Fuchse Berlín i l’esmentat contra el Rhein Neckar Löwen. I dues derrotes, amb el Kiel i el Rhein Neckar.

Els alemanys i Barcelona

25 vegades han jugat equips d’Alemanya, en competicions europees, com a rivals de l’handbol a Barcelona. El balanç és força favorable als blaugranes: 20 triomfs i 5 derrotes.

L’equip alemany que més vegades ha visitat el Palau Blaugrana ha estat el THW Kiel, amb nou partits. El Barça l’ha guanyat en set partits i n’ha perdut dos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut