Segon test a l’Elite Round després del primer triomf blaugrana

Segon test a l’Elite Round després del primer triomf blaugrana

Tot i perdre ahir, els anglesos són un equip molt perillós

Menys de 24 hores després d’acabar el primer partit de l’Elite Round que va enfrontar el FC Barcelona amb l’MVFC Berettyóújfalu hongarès, els homes de Marc Carmona es veuran les cares amb el Bakú United a les 21.45 h (Esport3, Barça tv i el Canal Youtube del FCB), que va caure derrotat per 2-1 en el primer xoc de la nit.

Les aspiracions angleses

Els anglesos van perdre un xoc que van començar guanyant, però els ucraïnesos del Lokomotiv van superar el gol inicial per imposar-se per 2-1. El conjunt dirigit per Chema Jiménez sap que si vol mantenir les possibilitats per optar a jugar la Final a Quatre tot passa per derrotar els blaugranes en el segon partit de l’Elite Round i esperar al tercer i definitiu partit davant dels hongaresos.

Els anglesos compten amb jugadors experimentats com són Carlos Muñoz, tanca del Bakú United, que va formar part del planter culer durant gairebé tres temporades. Tobe va jugar fins a la temporada passada a l’Inter i coneix perfectament la competició i els seus rivals. Marcelo i José Carlos són també jugadors destacats per banda anglesa.

Bon resultat

Marc Carmona podrà comptar amb tots els seus efectius després de la victòria per 4-1 davant de l’MVFC Berettyóújfalu. Tot i no acabar del tot satisfet pel desenvolupament del partit, el tècnic culer va valorar positivament la victòria, si bé els segons 20 minuts del xoc no anessin com hauria desitjat. Els blaugranes segueixen centrats en anar partit a partit.

Wilde, Pitxixi

Wilde va fer dos gols més i es va consolidar com el màxim golejador blaugrana en competicions europees amb 18 gols i ja n’hi treu tres al segon, que és Igor amb 15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut