El Barça, classificat per al Top 16 de l’Eurolliga

El Barça, classificat per al Top 16 de l’Eurolliga

A falta de quatre jornades, l’equip de Xavi Pascual ja s’ha classificat per a la següent ronda de competició Pascual: “Vam anar a Munic amb la lliçó apresa del partit del Palau”

Amb la contundent victòria de dijous a Munic el Barça de bàsquet ha aconseguit el pas a la següent ronda de l’Eurolliga, el Top 16. La derrota del Turow Zgorzelec contra el Panathinaikos (69-79) i la ja comentada victòria dels blaugranes contra el Bayern de Munic fan que ni polonesos ni alemanys puguin ja superar els blaugranes a la classificació. El Barça es manté invicte en les primeres sis jornades de competició i té molt encarrilat el fet d'aconseguir la primera plaça de grup, amb dues victòries per sobre del Panathinaikos i del Fenerbahçe Ulker, els seus perseguidors immediats.

La lliçó apresa

Xavi Pascual es va mostrar molt content amb una nova victòria i va destacar que els errors del partit contra el Bayern al Palau no es van cometre a Munic. “Vam viatjar amb la lliçó apresa, hem fet un partit seriós”. “El Bayern ha jugat amb caràcter i orgull fins al final, però hem conservat la victòria i ens emportem una important victòria per a nosaltres”, va afegir.

El Barça, que va batre els seus propis rècords de puntuació a la primera part (60) i a un quart (38, anotats al segon quart), va aconseguir avantatges importants a base de triples. “El nostre percentatge de 3 punts ha estat per sobre del 40%, més alt que en els últims dos partits, cosa que ajuda una mica més a l’anotació”, va considerar Pascual, que creu que les claus van ser la circulació de la pilota i una defensa molt bona.

“No és el nostre únic objectiu”

Marcelinho Huertas, l’home més destacat del partit amb un 27 de valoració, va considerar que el control del partit va ser absolut, tot i l’alta anotació del Bayern a la primera part. “Mai hem deixat que el Bayern es fiqués al partit amb cistelles fàcils i hem mantingut el control del partit fins al final”, va dir Marcelinho, que considera molt important “seguir invictes i guanyar un altre cop fora de casa a l’Eurolliga”.

Per la seva part, Bostjan Nachbar considera que va ser “una important victòria fora de casa i una molt bona actuació d’un equip de bàsquet”. “Crec que tothom hi ha contribuït molt bé, ofensivament i defensivament”, va afegir el jugador eslovè, que va ser el màxim anotador de l’equip, juntament amb Navarro i Huertas. Nachbar es va mostrar ambiciós i, tot i “estar contents” per la classificació per al Top 16, l’aler va destacar: “No significa res per a nosaltres, no és el nostre únic objectiu”. “És una prova que hem començat molt bé la temporada i amb molta confiança”, ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut