Marc Carmona: “És un dels millors partits de la temporada”

Marc Carmona: “És un dels millors partits de la temporada”

“Poder estar en una altra Final Four en mig d’aquest procés de renovació ens fa estar molt contents”, ha dit el tècnic blaugrana

Marc Carmona era un home satisfet aquest migdia a la sala de premsa del Palau Blaugrana després que el seu equip hagi aconseguit el bitllet per jugar la quarta Final Four de la UEFA Futsal Cup consecutiva. El tècnic blaugrana s’ha mostrat content pel bon joc fet pel Barça al llarg d’aquesta Elite Round disputada al Palau Blaugrana, i en particular aquest dissabte en l’últim i decisiu partit de la ronda davant el Lokomotiv Jàrkov. “La satisfacció és molt gran. No només per la classificació, que era l’objectiu, sinó per la manera com hem jugat. Hem fet un partit molt complet. Hem estat molt bé en la defensa de tres quarts i a mitja pista, hem tapat bastant bé el seu joc de pivot, hem defensat bé els triangles i els quatre contra cinc, i prou bé en la pilota parada”, ha comentat l’entrenador. I en atac “hem estat molt bé a la primera part, en què hem sabut atacar a la seva zona, amb boles interiors, jugant pel mateix costat i invertint joc”, ha assegurat. “Hem fet un partit completíssim, dels millors d’aquesta temporada, i crec que la classificació és justa”, ha afegit.

La quarta final europea

Aquesta serà la quarta final per al FC Barcelona. Les quatre han estat aconseguides de forma consecutiva. Un èxit per a la secció i per a aquest equip que aquesta temporada està vivint un remodelació. “Tots ens sentim molt afortunats de viure el que estem vivint. No deixem d’estar en un procés de renovació d’un equip que ha estat dominador absolut en tres anys. Poder estar en una altra Final Four en mig d’aquest procés ens fa estar molt contents. Valorem moltíssim aquesta classificació, ja que és molt difícil jugar-la per quart any consecutiu”. Amb el Dina de Moscu, el Kairat i el FC Barcelona amb un peu a la final i l’Sporting Clube i l’Inter jugant-se diumenge l’última plaça, la Final Four d’aquest any es preveu “apassionant”, com ha explicat Carmona. “Cada any penso que el nivell a la Copa d’Europa és un pelet superior”, ha afirmat.

A continuació us reproduïm les declaracions dels jugadors:

Ari Santos:

“Contra el Lokomotiv hem jugat el millor partit dels tres. Cada partit que passa vaig millorant una mica. Només em falta estar una mica més a la pista, però la veritat és que estic molt content”.
“Si juguem de la forma que hem jugat l’últim partit podem guanyar amb claredat”.

Aicardo:

“Té molt mèrit jugar la Final Four per quart any consecutiu. Hem treballat molt bé per aconseguir-ho. Tot i que hem guanyat 5 a 0, no ha estat fàcil. Ells han empès fins al final però estem molt contents per la victòria. Hem treballat molt bé”.

Wilde:

“Hem dedicat molt temps a aconseguir un dels principals objectius de la temporada. Hem estat molt bé, tant en defensa com en atac. Hem estat molt seriosos jugant amb la pilota”.

Ferrao:

“Per a mi és molt important fer tres gols que m’ajuden a l’adaptació i a guanyar confiança. Però el més important són les victòries i la classificació de l’equip”.

Sergio Lozano:

“És molt complicat jugar la quarta Final Four. Hem fet un canvi generacional, però l’equip, dia a dia, està treballant molt dur per intentar tornar a estar a dalt i disputar totes les finals i guanyar tots els títols possibles”.

“Hem tingut un dels millors partits d’aquesta temporada, i aquesta és la línia a seguir”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut