Femení A – Transportes Alcaine: Tres punts plàcids (4-0)

Les noies de Xavi Llorens s’emporten una nova victòria per continuar al capdavant de la taula

El Femení A ha tornat a guanyar aquest dissabte, aquest cop enfront del Transportes Alcaine, per 4-0. Un partit plàcid i sense complicacions que els ha permès continuar sumant de tres en tres amb gols de Corredera, Clara (pp) i Jenni (2).

Amb la convicció de continuar al capdamunt de la taula, les noies de Xavi Llorens han sortit a totes a la gespa de la Ciutat Esportiva. El Femení ha implantat ràpid el seu joc i, còmodes, han ensenyat les urpes des de l’instant.

El duet de Willy i Corredera

El primer gol de les blaugranes no ha trigat gens a arribar. Al minut 6 en un contraatac Willy ha centrat des de l’esquerra per a Corredera, que l’ha endollada des de la frontal de l’àrea. En un obrir i tancar d’ulls, tres minuts després Willy ha tornat a centrar des de l’esquerra per a Corredera, però aquest cop ha aparegut Clara, defensa de l’Alcaine, per interceptar la pilota, tot i que, per a la seva mala sort, ha introduït l’esfèrica en pròpia porta i ha sumat la segona diana del Barça.

Anul·lant les oportunitats de les visitants, les blaugranes han volgut buscar més. Al minut 31 Jenifer Hermoso ha guanyat l’esquena a les centrals i ha anotat una vaselina perfecta (3-0). Fins al descans, les ocasions de les Xavi Llorens han continuat arribant per les bandes, mentre que l’Alcaine només ha pogut tenir dues aproximacions a la porteria de Ràfols.

Hermoso, imparable

A la represa, les visitants han buscat el gol de l’honor, però el que han trobat ha estat el contrari. Al minut 58 Jenifer Hermoso ha aprofitat un error defensiu per marcar a plaer el seu doblet (4-0). El marcador ja no es mouria, acompanyat pel ritme del matx, que ha anat decaient a mesura que anaven passant el minuts i amb un Alcaine que ho ha intentat fins a l’últim instant –ha tingut l’última ocasió al minut 94. El Barça tornava a endur-se els tres punts.