Xavi Pascual: “Ens cal el Palau de les grans ocasions”

Xavi Pascual: “Ens cal el Palau de les grans ocasions”

El suport del Palau Blaugrana, una de les claus destacades per l’entrenador del Barça d’handbol

Xavi Pascual ha parlat amb els mitjans informatius per valorar el partit de diumenge a les 19.30 h davant el SG Flensburg. Pasqui ha emfatitzat diverses claus, com el ritme de joc, el suport del públic i la dificultat de tornar a vèncer el campió d’Europa.

La gent blaugrana, de nou clau

El Palau Blaugrana ha portat el Barça d’handbol a grans moments de glòria al llarg de la seva història. Victòries increïbles i remuntades inimaginables han estat possibles gràcies a la gent blaugrana.

Aquest fet sempre el té present l’entrenador blaugrana: “Espero el Palau de les grans ocasions. La gent sempre ens ha respost. És un partit de màxim nivell i ens cal que el Palau ens ajudi”.

“Quan el Palau està amb nosaltres som molt més forts, i és un avantatge que ens ajudarà quan tinguem els moments de patiment”, recordava Xavi Pascual.

Un partit referent

Preguntat sobre si prenia el partit de dissabte passat com a refèrencia, Pasqui comentava: “Està clar que és molt difícil poder canviar moltes coses en una sola setmana. Nosaltres a Flensburg vam estar molt bé i intentarem repetir un partit com aquell. Cal tenir present que ells van fer un gran partit”.

“Va ser espectacular i va caure cap al nostre costat, però això no suposa que sortim amb cap avantatge diumenge”, explicava l’entrenador del Barça d’handbol.

Recordava Pascual: “El Flensburg és un equip que mai marxa dels partits. Lluiten sempre. L’única llacuna la van tenir a la pista de Kolding, però això ens pot passar a tots els equips”.

“Som consistents que segueixen la seva línia, i mai pots acabar de trencar el partit. És un partit de Champions del màxim nivell. Som dos equips als quals ens agrada jugar amb ritme elevat. Si demà ens trobem els dos equips a gust, serà un partit amb molt de ritme”, comentava Pascual per concloure la roda de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut