Montakit Fuenlabrada – FC Barcelona: Volen arrodonir una gran setmana

Montakit Fuenlabrada – FC Barcelona: Volen arrodonir una gran setmana

12.45 hores, Esport3: Els homes de Xavi Pascual visiten una pista sempre complicada després de classificar-se per al Top 16 de l'Eurolliga

Sense temps per a res més que no sigui competir, el Barça afronta la vuitena jornada de la Lliga Endesa a la pista del Montakit Fuenlabrada. El conjunt blaugrana pot segellar una setmana perfecta. Venia de guanyar clarament el València (76-57) i dijous va meravellar a Munic amb un triomf majestuós per 77-99 contra el Bayern. Es classificava així el Barça per al Top 16 de l’Eurolliga. Per la via ràpida, amb la màxima brillantor.

Ara, els homes de Xavi Pascual tornen a la Lliga, en què són segons. Una de les claus del bon moment culer és, sens dubte, la seva solidesa defensiva. I és que el Barça presenta els millors registres defensius en 42 anys a la competició domèstica. Tot i això, el capità Juan Carlos Navarro avisava a la prèvia del perill del contrari: “Aquest sempre és un camp complicadet, la gent està molt a sobre i ells estan molt motivats”.

Un rival necessitat

El Montakit Fuenlabrada, per la seva banda, arriba a la cita en una situació compromesa. Els madrilenys són setzens amb una victòria i sis derrotes, els mateixos registres que els dos equips que tanquen la classificació. Tenen com a referència l’incombustible Andy Panko i han fitxat el base Andrés Rodríguez per redreçar la situació. Una reacció que passa per fer-se fort a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut