FC Barcelona-SG Flensburg: Segona part

FC Barcelona-SG Flensburg: Segona part

El calendari porta a repetir un partit de Final a Quatre vuit dies després de jugar a Alemanya

Diumenge a les 19.30 h, en directe per Esport3, el Barça i el Flensburg viuran el segon duel en dues setmanes. A la VELUX EHF Champions League, en el darrer partit de la primera volta i en el primer de la segona, a la fase de grups, es repeteix el rival. Un doble Barça-Flensburg per entrar a la fase final de la primera gran part de la temporada.

Un triomf amb pas cap a vuitens

Si els blaugranes guanyen avui l'SG Flensburg-Handewitt tindrien resolt el pas a vuitens de final, ja que seria segura la seva classificació entre els quatre primers classificats de la primera fase.

Aquest fet no preocupa Xavi Pascual i els seus homes, conscients de la dificultat de jugar contra el vigent campió d’Europa. El Barça d’handbol té a la retina el que va suposar el partit a Flensburg i la qualitat del seu rival.

Per avui Pascual té a disposició la totalitat de la primera plantilla, i posarà a l’acta del partit els 16 jugadors del primer equip.

Amb fam de punts

El vigent campió d’Europa, l'SG Flensburg-Handewitt, visita el Palau Blaugrana amb necessitat de punts. Dues derrotes, davant el Kolding i el FC Barcelona, fan que els homes entrenats per Vranjes hagin de sumar per no despenjar-se dels dos primers llocs.

A Barcelona hi han arribat amb el seu equip de gala, en què destaquen l’exblaugrana Mattias Andersson a la porteria, Eggert i Lasse Svan als extrems, Glandorf a la primera línia i la feina d’homes com Kallsson, Nenadic i Kaufmann.

El record del partit d’anada és ben present en els alemanys, que buscaran un triomf a Barcelona per redimir-se de la derrota per 33 a 37 del dissabte passat a Flensburg.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut