Torna el voleibol europeu de la mà del CVB-Barça

Torna el voleibol europeu de la mà del CVB-Barça

22 anys després, el vòlei femení de competició europea retorna a Catalunya gràcies al conjunt blaugrana

El Club Voleibol Barcelona-Barça disputa dimarts el partit de tornada de la segona eliminatòria de la CEV Challenge Cup, davant el conjunt belga de l’Asterix Kieldrecht. La trajectòria del vòlei femení blaugrana es veu reconeguda, ascendint categories, situant-se com a habitual a la Superlliga i obtenint la temporada passada un meritori 3r lloc que li va donar la plaça a Europa.

Repte complicat

El rival serà el conjunt de l’Asterix Kieldrecht, dominador de la Lliga belga i experimentat en competicions continentals. En el partit d'anada, jugat fa 15 dies a Beveren, les locals es van imposar clarament per 3 a 0, desplegant un joc contundent que no va donar opcions.

Tot i això, l'equip s'ha conjurat per donar el millor de si i intentar la remuntada a casa. Un resultat local per 3-0 o 3-1 portaria l'eliminatòria a jugar un "set d'or" i la possibilitat de passar a 3a ronda, on espera el guanyador d'un duel entre finlandeses i austríaques.

Tota l'afició està amb l'equip i segurament posarà un marc espectacular del Pavelló de L'Hospitalet Nord aquest dimarts a les 20 h. Passi el que passi, aquesta data quedarà registrada ja en la història del Club i del vòlei català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut