Jornada de golejades al formatiu

Jornada de golejades al formatiu

El futbol formatiu del Barça tanca un cap de setmana molt productiu, amb tan sols una derrota

JUVENIL B – CORNELLÀ (2-0)

El Juvenil B va aconseguir una victòria de mèrit contra el Cornellà per 2 gols a 0. Un xut des de fora de l’àrea d’Oriol Busquets, refusat per un defensa, va significar el primer gol del partit d’un Barça molt seriós contra un rival que sempre és incòmode. Els blaugranes sempre van voler practicar el seu millor joc davant un Cornellà que tractava de posar les coses difícils als nois de García Pimienta, fins al gol aconseguit per Marc Rio.

CADET A – SANT ANDREU (11-0)

El Cadet A va arrasar a la Ciutat Esportiva contra el Sant Andreu per 11-0. Una dolça i plàcida victòria que en un principi va costar d’arrencar, però quan els blaugranes es van sentir còmodes van ser imparables. Al minut 17 Werick va marcar el primer gol blaugrana. A la primera part la pluja de gols va ser contínua. I és que al minut 39 ja anaven 6-0. El Sant Andreu estava pràcticament anul·lat i els blaugranes van continuar amb la seva festa particular sumant gols al marcador. Després del descans el resultat assenyalava un contundent 11-0.

LA CAVA – CADET B (1-3)

El Cadet B es va endur una bon triomf del camp de La Cava per 1-3. Pau Martínez obriria la llauna al minut 24, i a la segona part Lucas i Mamadou Touré sentenciarien el partit. La Cava no voldria marxar amb les mans buides i anotaria el gol de l’honor al minut 78, tot i que no li serviria per sacsejar el resultat.

VIC RIUPRIMER – INFANTIL A (1-0)

Derrota per la mínima de l’Infantil A contra el Vic Riuprimer, que no va ser capaç d’empatar el matx, tot i que va intentar-ho fins a l’últim minut. No va ser un bon partit dels nois de Denis Silva, que no van poder reaccionar davant el gol de Marc Tenas al minut 26. El Barça mai va estar del tot còmode i, tot i la insistència, els blaugranes no van ser capaços de practicar el bon joc habitual.

INFANTIL B – PRAT (2-0)

L’Infantil B va aconseguir una victòria molt treballada a la Ciutat Esportiva contra el Prat. No seria fins al minut 25 que Gerard Fernández anotaria la primera diana blaugrana per avançar-se en el marcador. Més ficats en el partit, però travats per un Prat que no es deixava dominar per la seva alta pressió, no va ser fins al minut 64 que el Barça va aconseguir tornar a perforar la xarxa amb un gol de Fodé.

MATARÓ – ALEVÍ A (1-6)

Festí de gols a casa del Mataró per part de l’Aleví A dissabte per 1-6. Van aconseguir entrar en el partit i sentir-se còmodes a partir del minut 24 amb el primer gol de Marc Pelaz. A partir d’aquell instant es van deixar anar. Al 25 Alejandro va fer el segon, i al 32 Marc va tornar a mirar a porteria per fer el tercer. Abans del descans el Barça ja guanyava per 1-5. I és que, en un error defensiu, el davanter del Mataró Albert Garriga va aprofitar l'avantatge per marcar la diana dels locals. Els blaugranes van continuar fent la seva amb dos gols més, i a la represa van marcar el sisè de les botes de Víctor Muñoz.

ALEVÍ B – MOLLET (6-1)

Amb el mateix resultat que els de primer any, l’Aleví B superava el Mollet per 6-1 a casa. El Barça dominava els primers compassos del partit, i així va ser com al minut 9 queia el primer gol dels sis d’aquell matí de les botes de Gabriel. Vint minuts després Gabriel i Arnau anotaven el 2-0 i el 3-0, respectivament. Però el Mollet també jugava en aquell camp, i en un descuit David Ruiz feia la diana dels visitants. El Barça es refaria ràpid: Arnau marcaria dos gols més, i Otger faria el sisè per tancar el partit.

SANTA EULÀLIA – ALEVÍ C (3-8)

Nova victòria de l'Aleví C, que va golejar el Santa Eulàlia per 3-8. Álvaro Millán, amb tres gols; Pau Segarra, en dues ocasions, i Diego Almeida, Iker Almena i Adrià Capdevila van marcar els vuit gols del Barça. Des dels primers minuts el Barça va posar la directa i no va tenir pietat del seu rival. Quasi sense respir, però amb paciència, els blaugranes van anar madurant el partit i els gols van anar caient l'un rere l’altre. Tot i així, el Santa Eulàlia va intentar refer-se anotant tres gols.

ALEVÍ D – CASTELLDEFELS (4-1)

Després de l’empat in extremis del cap de setmana anterior, l’Aleví D es va retrobar amb la victòria. Ho va fer amb un gran triomf contra el Castelldefels per 4-1 i liderat per Roger Martínez, l’autor del doblet i del primer gol al minut 8, tot i que al minut 11 el Castelldefels va empatar amb una diana d’Alex. El Barça es va refer ràpid al mateix minut amb un gol d’Adrian Bobi, i Roger sentenciava amb el tercer blaugrana. Sergi Oriol segellaria el partit amb el 4-1.

HORTA BENJAMÍ A (0-9)

Important golejada per 0-9 al camp de l’Horta per part del Benjamí A per 0-9. Els nens de Sergi Milà van visitar l’Horta i van sumar tres punts. Els blaugranes van sortir molt durs i concentrats a la gespa. Pol va anotar el primer del partit al minut 5. Bilal (2) i Pau van sentenciar l'enfrontament al primer quart (0-4). Incansables, Iker, amb dues dianes, i Llorenç, Arnau i Bilial van completar la golejada.

BENJAMÍ B  LES FRANQUESES (7-0)

Victòria plàcida del Benjamí B de Jordi Pérez. El gol de Roger Coll a la sortida d’un córner al primer minut va encarrilar el matx per als blaugranes, que es van mostrar molt pacients amb la pilota i pràcticament no van donar opcions als nens de les Franqueses. A partir de llavors, els gols van anar caient com fruita madura, amb Iker Sánchez com a gran protagonista, amb un hat-trick.  

BENJAMÍ C  SITGES (9-0)

Pluja de gols del Benjamí C a la Ciutat Esportiva. Els nens d’Òscar Hernández van aconseguir una victòria més aquest diumenge. Els blaugranes van controlar el partit des dels primers minuts i van impossibilitar qualsevol acció del Sitges. Marc Guiu, Pol Montesinos i Pau Prim, amb dos gols, i Jan Quiles, Héctor Font i Dereck Lope, amb un gol, van fer el 9-0.

SISTRELLS – BENJAMÍ D (0-4)

El Benjamí D va recuperar bones sensacions aquest cap de setmana enduent-se una victòria contra el Sistrells per 0-4. Als d’Albert Puig els va costar una mica obrir la llauna, però quan ho van aconseguir no van deixar de desafiar el porter rival. Pau León, amb dos gols, i Bilal i Agustín, amb un cadascun, van ser els autors de les quatre dianes.

PREBENJAMÍ – SANTS (5-3)

El Prebenjamí continua endavant en el seu camí del progrés. Aquest cap de setmana va aconseguir imposar-se al Sants per 5-3. Els més petits de la Masia començarien dominant el partit. Al minut 11 Marc Bernal va obrir el marcador, i tan sols dos minuts després ell mateix faria la segona diana. Però l'eufòria es va esvair quan el Sants va aconseguir empatar amb dos gols d'Oriol Chafer. El Barça reaccionaria ràpid: Jan i Arnau, amb tres minuts de diferència, anotarien el 4-2. Tot i així, el Sants tornaria a tensar les cordes fent el tercer, però el Barça tancaria el partit amb el cinquè gol de les botes de Lamine Yamal.

FEMENÍ JUV./CADET – ESCOLA F. BARBERÀ (3-0)

Només coneix la victòria. El Femení Juvenil/Cadet va tornar a vèncer dissabte, aquest cop enfront l’Escola F. Barberà. Les blaugranes van dominar el joc des dels primers compassos, però els va costar una mica afinar a porteria. No obstant això, quan s’hi van trobar no van fallar. Anna Torrodà, Candela Andújar i Maria Llompart van ser les autores del 3-0.

LLEVANT LES PLANES – FEMENÍ INFANTIL/ALEVÍ (0-10)

Nova victòria del Femení Infantil/Aleví, que continua en la seva línia golejadora i imparable. Les nenes d’Albert Tausté són primeres amb 24 punts. Aquest cop la víctima va ser el Llevant Les Planes. Clàudia Pina, amb sis gols, i Bruna Vilamala, Sonia del Mar, Carlota Sambola i Ainhoa Marín van completar la golejada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut