Blanes acollirà la Copa del Rei d’hoquei patins 2015

Blanes acollirà la Copa del Rei d’hoquei patins 2015

Es disputarà a la localitat gironina del 26 de febrer a l’1 de març La Ciutat Esportiva de Blanes, com al 2011, serà el pavelló en el qual es disputaran els partits

La Federació Espanyola ha confirmat aquest dilluns que el pavelló de la Ciutat Esportiva de Blanes, amb una capacitat per a 2.000 espectadors, acollirà la fase final de la Copa del Rei d’hquei patins 2015. Aquesta competició es jugarà del 26 de febrer a l’1 de març, amb el format de les últimes temporades de quarts de final, semifinals i final.

Serà la segona vegada que Blanes acull la Copa del Rei del 2015 després que el 2011 ho fes per primer cop. En aquella ocasió el FC Barcelona va ser campió de la competició després de superar en la gran final al Reus Deportiu per 4-2. Els blaugranes, per cert, van aconseguir el títol per última vegada a Vilanova, l’any 2012.

El fet que el Blanes no jugui a la màxima categoria, permet que els 8 primers classificats de l’OK Lliga un cop acabada la primera volta disputin aquesta competició. El Barça, que ha guanyat els 10 partits de Lliga disputats fins ara ja té el bitllet assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut