Xavi Pascual: “Gijón ha tingut molt mala sort”

Xavi Pascual: “Gijón ha tingut molt mala sort”

El tècnic blaugrana valora el partit davant Juanfersa Grupo Fegar de dimecres, fixant-se com a objectiu sumar dos punts per seguir a dalt

Xavi Pascual ha valorat el partit de demà a les 20.30 h davant el Juanfersa Grupo Fegar de Gijón. Amb l’objectiu de continuar en la línia mostrada en els darrers dies, assolir un altre triomf i preparar el darrer mes de competició, els blaugranes sortiran a la pista del Palau Blaugrana.

Dos punts més

El fet de jugar contra el darrer classificat de la Lliga no canviava els plans del tècnic blaugrana: “Ens juguem dos punts importants. És igual contra qui juguem. Nosaltres hem de fer la nostra feina al camp, respectant el rival, i fent la nostra tasca per guanyar”.

“Vénen sense pressió. Gijón ha tingut molt mala sort. Han perdut molts partits per un gol. No crec que hagin d'estar tan avall com mostren els resultats”, explicava Pasqui sobre el rival de dimecres.

Preguntat sobre si els dos triomfs davant Flensburg podien afectar l’equip, Xavi Pascual manifestava: “Sempre que tens partits importants i treus endavant els resultats, et dóna més confiança. És positiu però ja és passat i cal pensar en Gijón”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut