Sis triomfs i una sola derrota al bàsquet formatiu

Sis triomfs i una sola derrota al bàsquet formatiu

El Barça B va vèncer en els últims segons a la pista de l’Araberri de Vitoria i suma tres triomfs El Cadet A juga dos partits aquesta setmana i treu el triomf en tots dos

El Barça B de bàsquet d’Aleix Duran va sumar aquest dissabte passat a Vitòria la tercera victòria de la temporada a l’Adecco Plata. Els blaugranes van començar bé el primer quart amb el 21-24, però al segon van veure com els locals reaccionaven amb un parcial de 22-11. Al tercer període el matx va ser igualat, però a l’últim un gran parcial blaugrana de 24-34 va donar el triomf als catalans, que van tenir en Emir Sulejmanovic, amb 34 punts i un triple decisiu, el seu millor home.

Júnior

Els homes de Joan Braulio continuen enlluernant i van guanyar amb més facilitat de la prevista el Sant Josep de Badalona, equip que els va vèncer a la primera volta, per 88-61. Aquest resultat permet als blaugranes seguir liderant el grup amb un balanç d’11-1, i superen el Joventut de Badalona que va caure i té un balanç de 9-3.

Cadet A

Els de Marc Calderón van jugar dos partits aquesta setmana. El primer, dimecres passat a la Ciutat Esportiva contra el SESE. El triomf va ser molt clar, per 86-38, mentre que en el partit de diumenge contra el Manresa l’equip va saber patir i suar per superar per 65-52 els manresans. Amb aquest dos triomf els blaugranes tenen un balanç de 10-2, el mateix que la Penya.

Cadet B

Derrota del Cadet B de Xavi Pardina en una pista complicada. Els blaugranes van caure per un ajustat 85-83 contra el Basket Almeda, però continuen liderant el seu grup amb un balanç de 10-2 per davant de l’Olost.

Infantil A

Continua la ratxa de victòries seguides de l’Infantil A de Ruben Muñoz. Aquest cop el rival va ser l’Escola Pia de Sabadell, que no va poder en cap moment contra els blaugranes, que van tancar marcador amb el 77-27 final i segueixen imbatuts amb el 7-0.

Infantil B

I de nou victòria clara de l’Infantil B, a la Ciutat Esportiva contra l’UE Claret per 85-49. Amb aquest triomf els de Xavi Mas segueixen segons a la classificació per darrere del Sant Adrià amb un balanç de 5-2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut