La Jean Bouin amb 212 socis

La Jean Bouin amb 212 socis

La cursa més emblemàtica de Barcelona va comptar amb 212 socis diumenge passat, i van ser els socis del FC Barcelona el col·lectiu que més representació va tenir en aquesta cursa.

Gran participació del FC Barcelona

Gràcies a la Lliga de ‘Corrent fem Barça’ els nostres socis i sòcies segueixen fent esport i salut a les curses de 10 km incloses a la Lliga ‘Corrent fem Barça’. La Cursa Barça va comptar amb 359 socis de la Lliga ‘Corrent fem Barça’, seguida per la Cursa de la Mercè amb 263, la Jean Bouin amb 212 i la Correbarri amb 152. És, de llarg, el Club que més socis aporta a aquestes magnífiques curses integrades dintre del calendari de la Lliga de socis ‘Corrent fem Barça’.

Classificació molt renyida

La classificació de Championchip enguany està molt renyida entre els primers classificats. Entre els cinc primers classificats hi ha una petita diferència de 27,18 punts.

El primer és el guanyador absolut de la segona edició de ‘Corrent fem Barça’ i segon absolut de la primera edició, Emilio Fernández Puente amb 388,19 punts, seguit de ben a prop per Joan Oriol Orpinell amb 384,72 punts, i en el tercer lloc Alfredo Marcos Esparza amb 370,06 punts; en quart lloc està el jove Pau Vergés Samitier, tercer en la categoria absoluta de l’any passat i primer en la seva categoria, i cinquè el corredor Sergio Duque Crespo amb 361,01 punts, que l’any passat va quedar segon en la seva categoria. Estem parlant de grans corredors que fan marques estratosfèriques per a un atleta popular.

Per la seva part, la categoria absoluta femenina està sent molt competida amb una diferència entre les cinc primeres de només 75,48 punts. La primera és la sòcia Mireia Suñé Galán amb 373,73 punts, seguida de Monica Marta Torrent Miquel amb 362,59 punts, tercera Eva Comas i Stokes amb 335,27 punts, quarta Carme Roig Fabregas amb 327,35 punts i cinquena Marta Serra Balaña amb 297,89 punts.

Cursa de Sants

El proper 30 de novembre a les 10 h se celebrarà el 37è Cros Popular de Sants, una cursa en què els socis del Barça podran córrer molt a prop del Camp Nou, en una cursa ràpida i amb menys participació que la mítica Jean Bouin, i de ben segur que podran fer grans marques i passar un gran dia fent esport i coneixent altres socis. En aquesta cursa hi participaran 116 socis i sòcies del FC Barcelona gràcies a la iniciativa de la Lliga ‘Corrent fem Barça’.

Inscripcions ‘Corrent fem Barça’

 Tots aquells socis que encara no estiguin inscrits a ‘Corrent fem Barça’ encara són a temps de fer-ho. La inscripció és gratuïta i rebreu una samarreta de regal. Només heu de venir a l’OAB per formalitzar la vostra inscripció.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/corrent::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut