Carmona: “Hem de continuar en la línia de l’últim partit”

Carmona: “Hem de continuar en la línia de l’últim partit”

Els blaugranes tornen a la LNFS després de classificar-se per a la Final a Quatre

Després de la classificació per jugar a l’Elite Round, els homes de Marc Carmona tornen a la competició domèstica i ho faran dijous davant del Santiago Futsal. Abans de l’entrenament, el tècnic i Jesús Aicardo han parlat amb els mitjans de comunicació.

L’entrenador culer té clar quin és el tipus de partit que els blaugranes volen fer amb els gallecs: “L’últim partit ens va marcar la línia del que volem, d’on volem anar i mantenir i demà el que espero és que entenguem que hem de seguir en aquesta línia”.

Els gallecs, un bloc constant

El Santiago és un equip que fa molts anys que treballa d’una manera molt semblant i Carmona ha destacat que “és un equip que té un segell molt clar des de fa sis o set anys, des que hi havia el Tomás de Dios i ara amb el Santi Valladares; i és que són molt intensos”. El preparador culer ha afegit que “és un equip que ha patit molts problemes econòmics, ha perdut molts jugadors, però té jugadors del planter, amb un compromís molt alt, amb molta intensitat, molta agressivitat, i que amb la seva manera d’entendre això just abans de la Copa d’Europa van ser capaços d’estar al minut 39 2-2 amb l’Inter”.

Per la seva banda, Aicardo, que va jugar quatre temporades amb els gallecs, ha comentat: “Són un equip molt competitiu, els espremen al màxim i tenen un entrenador guerriller dels que els agrada córrer sempre, i si nosaltres no ho fem segurament ens guanyin”.

Els propers objectius culers

Amb la Final a Quatre garantida, els objectius més pròxims del Barça són clars: “Intentar classificar-nos per a les semifinals de la Copa del Rei i intentar arribar a la darrera jornada mantenint les opcions de ser primers de cara al sorteig de Copa”, ha manifestat Carmona. En la mateixa línia, Aicardo ha remarcat: “Tenim dos objectius, la Copa del Rei i aconseguir la primera plaça, que té l’Inter ara mateix”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut