Líders en totes les categories de formació

La primera vegada que el Barça B lidera la Segona Divisió de la LNFS El Barça és líder de les seves lligues en els equips juvenil, cadet, infantil i aleví

Barça B: Gran Canària Colegios Arenas 3 – FC Barcelona 4

El Barça B va aconseguir una important victòria a Canàries i es va col·locar líder de la Segona Divisió de la LNFS per primera vegada a la història en vèncer per 3-4 el Colegios Arenas.

El partit, però, no va començar de la millor manera per als interessos blaugrana. Guille va fer-se un gol en pròpia porteria i, tot i que els blaugranes van mirar de revertir la situació, els costava desfer-se del domini local. Malgrat aquestes circumstàncies, tots dos equips van marxar als vestidors amb aquest mínim avantatge.

Als dos minuts de la represa, Juan Emilio va aconseguir l’empat. Però l’alegria va durar poc per als interessos culers. La defensa dels jugadors d’Andreu Plaza va cometre un penal i els canaris no van errar-lo. Al minut 31 l’escletxa es feia una mica més gran quan el local Ángel Bingyoba va fer el tercer. Però Adrián Ortego, tercer màxim anotador de l’equip amb sis gols, va retallar diferències un minut després. Constantino va fer l’empat al 35, i quan només quedaven tres minuts per a la finalització del matx un gol en pròpia porta dels canaris va donar la victòria i els tres punts al Barça B, que lidera en solitari la classificació de la Segona Divisió amb 21 punts.

Juvenil: Broncesval CFS Montcada 1 – FC Barcelona 10

El partit va començar amb un equip blaugrana amb molta intensitat i bon ritme de joc. Després d’un parell de bones oportunitats, una de les quals va anar al travesser, van arribar dos gols de manera consecutiva. Amb el marcador a favor per 0-2, els blaugranes van tenir uns minuts de desconcert que van permetre als locals escurçar les diferències en el marcador tot i desaprofitar un penal a favor. A les acaballes de la primera meitat, i quan les forces dels locals començaven a baixar, els blaugranes van rematar el partit aconseguint l’1-4, resultat amb el qual s’arribaria al descans.

La segona meitat va ser de clar color blaugrana. Malgrat les lesions i els pocs canvis, el ritme de joc no va baixar en cap moment, i les oportunitats i el control del partit van ser absoluts per part del Barça. Els gols anaven arribant fins a l’1-10 al marcador. Amb aquesta victòria els blaugranes continuen líders amb 6 punts d’avantatge respecte del segon classificat.

Cadet: CFS Sagarra 1 – FC Barcelona 8

Els blaugranes van sortir amb ganes de resoldre el partit per la via ràpida, ja que al minut 2 ja dominaven per 0 a 2 gràcies a dues jugades d’estratègia. Però a mesura que passaven els minuts el joc blaugrana es feia més lent i previsible. Aquest fet donava confiança a l’equip local i precipitació als barcelonistes. Aquesta precipitació va provocar una pèrdua de pilota en zona de construcció que Miguel aprofitava per retallar diferències. Quan ja semblava que l’1 a 2 seria el marcador amb què s’arribaria al final de la primera meitat, Dani engaltava un xut llunyà i posava l’1 a 3.

A la segona part els nois de Martí Graells van controlar molt més el joc i les oportunitats es van anar succeint. D’aquesta manera s’encadenaven cinc minuts, entre el 25 i el 30, de bon joc i eficàcia blaugrana que sentenciaven el partit amb l’1 a 7. Els últims minuts els jugadors barcelonistes van disposar de diferents ocasions per tal d’eixamplar el marcador, però només va ser Biel qui, amb un bon xut, ho va aconseguir, i va posar així el definitiu 1 a 8 amb què es va arribar a la fi dels 40 minuts reglamentaris. Amb aquesta victòria els blaugranes continuen invictes a la competició de Lliga.

Infantil: L’Hospitalet Bellsport 0 – FC Barcelona 8

Els blaugranes van començar l'enfrontament de la millor manera possible. Als pocs minuts d’haver-lo començat dominaven el marcador per 0-2 i, tot i tenir moltes oportunitats de marcar, només van ser capaços de fer dos gols més abans de marxar cap als vestidors. La segona part va ser d’una intensitat menor que la primera, malgrat que van marcar quatre gols més i van deixar el marcador final en un 0-8 clar.

Aleví: FC Barcelona 4 – Bosco Rocafort 0

L’aleví blaugrana va jugar contra el Bosco Rocafort un partit intens en què, tot i tenir moltes ocasions de gol, li va costar marcar el primer. A la mitja part els culers van marxar al vestidor amb un avantatge de 0-2 amb gols de Jordi i Quique. Els visitants tenien una defensa ordenada que no deixava al Barça jugar amb la fluïdesa necessària en atac. A la segona part els culers no van gaudir de gaires oportunitats, però Jordi, en una bona jugada col·lectiva, i Quique, d’una volea, van fer el 4-0 final.