Acord de renovació amb Marcus Eriksson

Acord de renovació amb Marcus Eriksson

El FC Barcelona i el jugador suec han arribat a un acord per ampliar el contracte fins a l'acabament de la temporada 2017/18

El FC Barcelona i Marcus Eriksson han arribat a un acord per ampliar el contracte del jugador de bàsquet fins a l’acabament de la temporada 2017/18.

El jugador suec es va incorporar a les categories inferiors del Barça a l’estiu del 2011, procedent del Bàsquet Manresa. El curs 2011/12 va defensar els colors del Barça B a l’Adecco Plata; el curs 2012/13 va ser una peça clau amb el filial blaugrana a l’Adecco Or i la temporada 2013/14 va ser cedit al Bàsquet Manresa, equip amb el qual va ser escollit en el millor cinc jove de la Lliga Endesa.

Aquest curs 2014/15 havia estat recuperat pel FC Barcelona per jugar amb el primer equip blaugrana, però una ruptura del lligament encreuat anterior i del menisc extern en el transcurs del primer partit de la Lliga Endesa el mantindrà allunyat de les pistes una bona part d’aquesta temporada.

Després de conèixer l'acord, el suec ha valorat molt positivament l'ampliació de la seva vinculació amb el Club: "Estic molt content perquè significa que el Club confia en mi. Els agraeixo molt aquesta confiança. Espero poder ajudar l'equip el més aviat possible".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut