Xavi Pascual: “L’objectiu és quedar primers de grup”

Xavi Pascual: “L’objectiu és quedar primers de grup”

El Barça d’handbol afrontarà el partit de dissabte davant l'Alingsas sense Víctor Tomás, baixa per lesió

Pascual ha parlat de diverses qüestions a la compareixença prèvia al partit de demà a les 16.15 h a Barcelona davant l'Alingsas HK. Sumar dos punts, anar pel primer lloc del Grup B, l’estil de joc dels suecs i l’absència de Víctor Tomás han estat el temes que ha tocat el tècnic blaugrana.

Sumant per seguir a dalt de tot

Després de 6 jornades de la VELUX EHF Champions League, el Barça d’handbol és líder del Grup B amb un punt més que el Kolding. Davant aquesta situació Pascual afirmava: “L’objectiu és quedar primers de grup. Dissabte sortirem pels dos punts, sigui el rival que sigui”.

“Som conscients del que representa el partit per a nosaltres. Dos punts ens continuen deixant líders i queden quatre partits per finalitzar a dalt de tot”, recordava l’entrenador blaugrana.

Preguntat sobre si l’enfoc era diferent al partit de dissabte passat davant el Flensburg, ‘Pasqui’ comentava: “És diferent al partit del Flensburg, pel nom i l’entitat del rival, però és un partit de Champions. Serà un partit atractiu. Alingsas, a més a més, és un equip agraït a l’hora de jugar. Ells juguen molt ràpid i sempre fan gols i aquest ritme ens va bé”.

Sense el capità

El capità del FC Barcelona d’handbol Víctor Tomás té una distensió a l’espatlla esquerra i serà baixa per al partit davant l'Alingsas HK.

Per completar la llista dels 16 jugadors que l’EHF permet inscriure en els partits de Champions, Pascual incorporarà al jove del filial Oriol Rey, un jugador que ja jugat a l'Asobal però que no ho ha fet mai a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut