Ricard Muñoz: “El Reus té un potencial enorme”

Ricard Muñoz: “El Reus té un potencial enorme”

El tècnic blaugrana comenta en la roda de premsa prèvia al partit que l’equip del Baix Camp “sempre genera problemes” “Crec que les dues coses són importants, tant marcar com no rebre, i aquest és l’èxit d’aquest equip”, explica el capità Aitor Egurrola

L’entrenador Ricard Muñoz i el capità Aitor Egurrola han atès aquest divendres després de l’entrenament els mitjans informatius com a prèvia del meravellós partit de diumenge contra el Reus Deportiu al Palau (18 h). “El Reus és un equip que és candidat a tot, que té un potencial enorme i que sempre ens genera problemes”, ha comentat Ricard Muñoz, que és coneixedor del perill de l’equip del Baix Camp.

“Serà un partit complicadíssim i una autèntica final. Quan jugues contra el Reus són partits oberts, dinàmics. Si ens posem per davant serà millor, però si no es així doncs haurem de fer-ho bé perquè hem d’estar intensos els 50 minuts”, ha explicat el preparador català, que ha finalitzat explicant que la planificació de l’equip és bona: “La planificació va enfocada per estar bé en aquest tram de temporada i arribem bé; diumenge espero que puguem competir i treure els tres punts”.

Egurrola, satisfet

Pel que fa a Aitor Egurrola, capità de l’equip, ha analitzat quines són les claus del bon moment de l’equip: “Fins ara hem fet bé els deures, portem 10 de 10 i ara vénen els partits amb els de dalt. El Reus ve de guanyar l’Igualada i hem d’imposar-nos des del principi per no patir”, ha comentat el porter català. I ha afegit: “Van començar molt forts; han patit en partits que han tingut dubtes, però vindran aquí a competir; ells no tindran pressió i segurament ens faran patir molt”.

Finalment, ha destacat que és important mantenir la porteria a zero: “Les dues coses són importants, tant marcar com no rebre, i aquest és l’èxit d’aquest equip, que el balanç entre defensa i atac és bo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut