Reial Societat - FC Barcelona: El doblet de Mariona val el lideratge (0-2)

Les de Xavi Llorens obtenen tres punts d’or gràcies als dos gols de Mariona Caldentey

El Femení A ha aconseguit una nova victòria, aquest cop enfront la Reial Societat, per 0-2, la qual els permet situar-se líders en solitari amb 30 punts. L’escenari del partit es presentava complicat. La Reial Societat històricament mai no ha posat les coses senzilles al Barça, i aquest cop tampoc ha estat diferent. Les noies de Xavi Llorens han suat de valent per poder implantar el seu joc davant un rival que ha lluitat de tu a tu des que ha trepitjat la gespa passada per aigua de Zubieta.

0-0 a la mitja part

Els primers compassos del matx han estat molt igualats, un xoc de trens intens i patit en què el Femení A no s’ha sentit del tot còmode. De fet, les primeres ocasions de l’enfrontament les han tingudes les d’Unai Gazpio, que al minut 28 ha posat a prova Ràfols, fent-la estirar per evitar el primer del partit en una rematada d’Encinas. La Reial ho tornaria intentar cap al final de la primera part, però el marcador al descans era de 0-0.

El Barça ha sortit a totes a la segona, conscient que podia endur-se el liderat cap a casa. Les ‘txuri-urdin’ han reafirmat les armes des de la defensa, però les de Xavi Llorens han tingut el control de la segona part. Les blaugranes començarien a avisar: la primera ocasió l’ha tinguda Sonia amb un xut de falta que ha picat al travesser, i més tard ha estat Corredera amb una rematada que ha aturat Mariasun.

Xavi Llorens ha començat a moure peces, una de les quals ha estat Mariona Caldentey, donant la tecla per sacsejar el matx. Al minut 83 Mariona ha aconseguit obrir la llauna en una jugada individual, i al temps d’afegit ha volgut rematar la feina amb el 0-2 en recollir un refús d’una rematada de Vicky. Les blaugranes s’han col·locat així líders en solitari.