Reunions de Comissions abans del Plenari

Reunions de Comissions abans del Plenari

El passat 21 de novembre van començar les reunions, que seguiran el dia 6 de desembre

El passat 21 de novembre va començar l’última tanda de reunions de les comissions temàtiques del Consell de Penyes d’enguany, que va comptar amb l’assistència del president del Consell de Penyes, Antoni Guil. La Comissió de Normativa, i la de Màrketing i Comunicació van ultimar, respectivament, els punts per sotmetre a aprovació en el proper plenari, que tindrà lloc el proper 7 de desembre, coincidint amb el derbi.

Federacions i Confederació

La Comissió de Normativa es va centrar en l’estat de les federacions territorials, així com també l’estat de legalització de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona.

Quant a les federacion territorials, es va realitzar un seguiment de les adhesions de les penyes a cada una de les zones. En ser una premisa indispensable per tal de ser reconeguda oficialment pel FC Barcelona, les penyes cal que s’adhereixin a la seva federació. És per això que el Consell definirà els terminis per finalitzar aquest tràmit. A més, les Federació de penyes internacionals ultimarà els seus estatuts per adequar-los a la particularitat de les penyes d’aquesta zona.

D’altra banda, també es va treballar sobre l’esborrany dels estatuts de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona. Aquest ens agruparà totes les federacions territorials, per tal de dur a terme els projectes que afecten a tot el moviment, essent l’últim pas en la reorganització territorial, tal com proposa el projecte Penyes Segle XXI.

Renovació i contingut del Carnet de Penyista

Per la seva part, la Comissió de Marketing i Comunicació va centrar-se en el Carnet de Penyista. Aquesta serà la primera renovació del carnet que vincula directament penyistes amb el Club, i va quedar-ne definit el calendari. A més, també es van treballar els avantatges, per tal que la Confederació, tan bon punt estigui constituïda legalment, i les federacions puguin oferir més promocions de proximitat als penyistes.

A partir d’aquí, es podrà consensuar un pla de patrocini, per tal que qualsevol entitat pugui col·laborar amb la Confederació a diversos nivells, iniciativa que serà beneficiosa des de la pròpia Confederació al penyista, passant per Federacions i penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut