Comunicat del FC Barcelona en matèria de seguretat

Comunicat del FC Barcelona en matèria de seguretat

El Club nega que no hagi ofert tot el suport necessari als Mossos d’Esquadra

El FC Barcelona vol manifestar el seu total desacord amb les declaracions del cap de l'àrea regional de recursos operatius dels Mossos d'Esquadra, i coordinador de seguretat del FC Barcelona, Lluís Miquel Venteo, reiterades en diferents mitjans de comunicació, en el sentit que el Club no ha ofert tot el suport necessari als Mossos d’Esquadra en matèria de seguretat. El FC Barcelona vol puntualitzar que:

  • Les famílies que vénen al Camp Nou poden estar tranquil·les perquè no corren cap risc.
  • En els darrers anys, el FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra han col·laborat molt estretament, i continuaran fent-ho, per mantenir el Camp Nou com un estadi tan segur com fins ara.
  • És destacable el fet que el Camp Nou no hagi viscut cap incident greu en matèria de seguretat en els darrers anys.
  • En les actes de partits al Camp Nou de les dues darreres temporades (2013/14 i 2014/15), els Mossos d’Esquadra no han obert cap expedient sancionador al Club.
  • En tots els desplaçaments, i per identificar possibles grups violents, el Club controla i monitoritza a qui està assignada cada entrada, fet que permet depurar responsabilitats davant qualsevol possible incident.
  • Juntament amb els Mossos d’Esquadra, el FC Barcelona és molt conscient dels riscos potencials que comporten els grans espectacles esportius de masses i fan els màxims esforços per garantir la seguretat dels aficionats.
  • Els fets i la història demostren que, des de fa més de 10 anys, el FC Barcelona lluita amb fermesa contra la violència i dóna suport a les mesures impulsades per les autoritats competents, per eliminar la xacra de la violència al món de l’esport, amb la premissa de la tolerància zero amb qualsevol comportament violent.
  • Aquesta aliança amb els Mossos d’Esquadra per al benefici dels aficionats ha de continuar sent ferma i activa, ara i en el futur.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut