Triomf a Girona del CBS Barça (51-69)

Triomf a Girona del CBS Barça (51-69)

Les blaugranes s’imposen a la pista del GEiEG, un dels rivals directes a la categoria

I és que visitar la pista d’un equip amb la història de les gironines sempre és una empresa difícil, però les noies de Tito Sobrín van treure el seu millor bàsquet i van superar les locals per 18 punts en un partit en què la pressió queia del costat blaugrana, ja que una derrota les hauria deixat a la zona complicada de la taula.

El que bé comença

El Barça CBS va sortir molt concentrat a pista i això va permetre que tingués el ritme del partit i el domini en el marcador, i va arribar a tenir avantatges al voltant dels 13 punts al llarg del primer quart. Tot i això, es va patir en rebot defensiu, fet que no va aprofitar el GEiEG.

El segon quart, tot i continuar el treball del primer, va ser més igualat, ja que el GEiEG va aconseguir trobar el ritme que més li convenia i va evitar que el Barça CBS aconseguís trencar el partit.

El tercer quart va ser el més irregular del partit, ja que tot i sortir concentrades a la pista i seguir treballant, el Barça CBS va perdre el control del partit i va tenir 3’ de desconnexió que van permetre al GEiEG, mitjançant unes defenses zonals i un ritme ofensiu més gran, acostar-se a 4 punts i donar la sensació que podria capgirar el marcador.

Bé acaba

Però quan pitjor estava el Barça CBS, un temps mort de Tito Sobrin va permetre que l’equip retrobés el seu joc i aconseguís trencar la dinàmica i tornar a portar el ritme del partit i recuperar els avantatges al voltant dels 10 punts.

Al darrer quart, el Barça CBS va aconseguir portar el ritme de l’inici del partit, conjuntament amb una bona defensa i atacs més fluids, i va poder trencar definitivament el partit. Aquesta victòria contra un rival directe permet tornar a estar entre els 5 primers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut