Jornada de triomfs al formatiu

Jornada de triomfs al formatiu

Els equips del planter blaugrana tanquen un altre cap de setmana ple de victòries excepte l'Aleví D, que va caure per la mínima enfront el Nàstic

MANLLEU – JUVENIL B (0-2)

Victòria important del Juvenil B en el camp del Manlleu, per 0-2. Els nois de García Pimienta van controlar bé el partit, ja que van estrenar el marcador ben d’hora, mitjançant el gol d’Alejandro Blanco al minut 8 de la primera meitat. Sent fidels a la seva personalitat, l’equip va tenir la paciència necessària per controlar la pilota, malgrat els intents del Manlleu per empatar el matx. El gol de Marc Rio, aconseguit en el minut 68, va sentenciar de manera definitiva el partit pels blaugranes.

BADALONA – CADET A (1-4)

Els nois de Quique Álvarez es van endur els tres punts en un camp que sempre acostuma a ser molt complicat. El Barça no ho va tenir fàcil, tot i el resultat, i és que els tres últims gols blaugranes es van marcar en els últims vint minuts de partit. Jordi Mboula havia marcat el primer al minut 39, a falta de sis minuts per arribar al descans, mentre que el segon gol va arribar al 72, obra de Xavier Toldrà. Abel Ruiz, dos minuts després, va marcar el tercer, però Roger Domeque va escurçar diferències poc temps després. Ricard Puig, al 79, va sentenciar el matx de manera definitiva.

CADET B – MARTORELL (7-0)

Contundent golejada del Cadet B enfront el Martorell a la Ciutat Esportiva per 7-0. Els nois de Franc Artiga van dominar el matx des de l’instant en què van trepitjar la gespa molla. I és que la intensa pluja d’aquest dissabte va acompanyar la golejada del Cadet B. Al minut 3 va caure el primer gol de Pau Martínez. La resta la van oferir Mihaylou, Lucas de Vega, Mamadou Touré, Oriol Solina, Sergio Gómez i Albert Portas.

INFANTIL A – LLEIDA ESPORTIU (6-0)

L’Infantil A es va retrobar amb la victòria amb una bona golejada enfront el Lleida Esportiu per 6 a 0. Els de Denis Silva van poder superar sense problemes el dia plujós i implantar el seu joc. Tot i així, els costaria obrir el marcador. Konrad faria el primer dels sis al minut 26 desencallant la sortida del Barça per endollar l’equip. Antonio Jesús i Adrià, amb dos gols, i Pablo, amb un, completarien la golejada.

AMPOSTA – INFANTIL B (0-3)

Bon partit de l’Infantil B al camp de l’Amposta, on els nois de Marcel Sans van aconseguir una victòria contundent per 0-3. Fidels al joc de posició, els blaugranes van practicar el seu futbol habitual, tot i que no es tractava d'un partit fàcil. El gol d’Albert Garrido abans d’arribar a la mitja hora de joc va estrenar el marcador per al Barça, que va sentenciar el partit a la segona meitat amb els gols d’Antonio Roca i Matías Rafael Lacava.

ALEVÍ A – SANT GABRIEL (8-1)

Victòria incontestable de l’Aleví A contra el Sant Gabriel, que el va golejar per 8-1 amb una exhibició de Xavi Simons. Els jugadors de Marc Serra van deixar el partit enllestit al primer quart amb els gols d’Arnau Ollé i Marc Pelaz, i van dominar l'enfrontament de principi a fi. Tot i el gol del Sant Gabriel abans de la mitja hora de joc, que certificava el 3-1, les dianes d’Arnau Farnós, Mamadou Bah, Víctor Muñoz, Arnau Ollé, Xavi Simons i Marc Pelaz van acabar de tancar la golejada de l’Aleví A al Sant Gabriel.

SANT GABRIEL – ALEVÍ B (0-2)

L’Aleví B va ser capaç d’endur-se els tres punts del camp del Sant Gabriel amb un resultat de 0-2. Els nens de Jordi Font no van tenir facilitats davant d’un rival que es tancava amb encert a prop de la seva porteria, però els blaugranes tocaven la pilota d’un cantó a l’altre, amb paciència, buscant el moment d’arribar a posicions d’atac. Marcel Céspedes va marcar el 0-1 al minut 21, i Gabriel Martínez va ser l’encarregat de sentenciar el partit al 40.

ALEVÍ C – L’HOSPITALET (10-1)

L’Aleví C no va tenir pietat del seu rival, L’Hospitalet, que el va golejar per 10-1, en un partit que, no obstant, no va ser tan fàcil com indica el resultat. Els nens de Cristian Catena van posar la directa des del primer minut, moment en el qual Diego Almeida va obrir el marcador. Marcar el segon va costar una mica més, però a partir del gol d’Adrià Capdevila en el minut 24, però sis minuts després L’Hospitalet va escurçar diferències, mitjançant Yarey. Un gol d’Álvaro Millán passada la mitja hora de joc va fer que L’Hospitalet s’enfonsés i el Barça ho va aprofitar per golejar al seu rival. Álvaro Millán de nou, Iker Merino, en dues ocasions, Pablo López, Marc Jurado, Antonio Caravaca i Pau Segarra van certificar la golejada, sis gols dels quals van arribar en l’últim quart.

CIUDAD COOPERATIVA – ALEVÍ D (1-0)

L’Aleví D cauria per la mínima en un partit dur contra la Ciudad Cooperativa. Els de Òscar Jorquera es van emportar la seva primera derrota de la temporada, la qual els manté líders a tan sols un punt del segon. Un partit dur i sense possibilitats de reacció marcat per la pluja i la falta de circulació de pilota en què el gol de Victor Vargas va donar la victòria als locals.

BENJAMÍ A – SANT GABRIEL (4-0)

Gran triomf del Benjamí A contra el Sant Gabriel per 4-0. Els de Sergi Milà continuen al capdamunt de la taula imbatuts. Els blaugranes van sentenciar el matx als minuts 16 i 23, amb els gols de Pau i Iker. Dominant el rival i implantant el joc de posició característic, Pol i Tomás van rematar la festa abans del descans amb el 4-0.

SANT GABRIEL – BENJAMÍ B (0-5)

El Benjamí B de Jordi Pérez va aconseguir una victòria important al camp del Sant Gabriel per 0-5. Una golejada que demostra el bon treball dels nens, que van practicar en el seu joc com és habitual i no van donar cap opció al rival. Raül Alarcón, Izan Sánchez, en dues ocasions, i Iker Sánchez i Roger Coll van ser els autors dels cinc gols del Barça.

IGUALADA – BENJAMÍ C (0-8)

Victòria contundent del Benjamí C al camp de l’Igualada. Els nens d’Òscar Hernández van sentenciar el partit entre el minut 14 i el 15 del primer quart amb tres gols, obra d’Arnau Pradas, Jan Quiles i Pol Montesinos. A partir de llavors, el Barça va dominar a plaer, practicant el seu joc habitual, sometent el rival i generant ocasions per augmentar el marcador. Daniel Manzano i de nou Arnau Prades, Pol Montesinos -en dues ocasions- i Jan Quiles van arrodonir la golejada dels blaugranes.

BENJAMÍ D – MANRESA (3-2)

El Benjamí D va tornar a veure’s amb la victòria aquest cap de setmana enduent-se un triomf treballat contra el Gimnàstic de Manresa per 3-2. Als d’Albert Puig els va costar una mica obrir la llauna, però quan ho van aconseguir no van deixar de desafiar el porter rival. Dídac marcaria el primer i Pau León, el segon, però el Nàstic capgiraria ràpid el marcador tensant les cordes dels culers. Una diana de Pau León al minut 42 va firmar la victòria que els permet situar-se a la quarta posició a la classificació.

PREBENJAMÍ – JÚPITER (3-1)

El Prebenjamí de David Sánchez continua el seu camí amb una nova victòria, en aquest cas, contra el Júpiter per 3-1. Els blaugranes, que continuen adaptant-se a una Lliga amb nens d’un any més grans, van ser capaços de batre un rival que no va posar les coses fàcils. Marc Bernal va obrir el marcador al minut 10, però el Júpiter va poder empatar mitjançant Pablo Moreno passats els vint minuts de joc. Dos minuts més tard, però, Rubén Núñez va marcar el segon del Barça, i Pol Trigueros, al 28, va sentenciar el partit per als barcelonistes.

AEM FEMENÍ B (1-5)

Les noies de Jordi Ventura van superar l’AEM (1-5) amb relativa facilitat. Es tracta d'una victòria que les manté líders del seu grup. El partit va començar bé per al Barça amb un 0-2 al minut 15. La primera part, però, va ser molt igualada, sobretot arran d’un canvi obligat per lesió. L’equip, amb la necessitat de reestructurar-se, va veure com el rival avançava línies. Tot i això, el Barça va recuperar el control del partit i a l’inici de la segona part va aconseguir el tercer gol. Seguidament, en la seva única aproximació, el rival va aconseguir un gol que el Barça va neutralitzar de seguida amb control de pilota i dos gols més. Les dianes van ser obra de Queralt Gómez, Irina, Aitana, Sandra i Nerea.

CERDANYOLA – FEMENÍ JUV/CADET (0-3)

El Femení Juvenil Cadet continua en línia ascendent a la seva Lliga. Les noies de Zoe García van tornar a guanyar aquest cap de setmana enfront el Cerdanyola per 0-3 a domicili. Les blaugranes no estarien del tot còmodes al terreny de joc. I és que les locals no els posarien les coses fàcils. De fet, no seria fins al primer quart que Alba Castro avançaria el marcador per al Barça. A les de Zoe García els continuaria costant retallar distàncies, fins que a la represa, al minut 63, Laura Martínez faria el 0-2, i deu minuts més tard Laia Aleixandri sentenciaria. 

FEMENÍ INF/ALE – SABADELL (13-1)

Una altra golejada de les noies d’Albert Tausté, que continuen intractables a la Lliga, amb ple de victòries. Va a tornar a destacar Clàudia Pina, autora de cinc dels tretze gols del partit. Pitxitxi total i absoluta de la competició, Clàudia ha superat la barrera dels quaranta gols en tan sols vuit partits. Viktoria Adrianova i Ainhoa Marín, ambdues en dues ocasions, i Bruna Vilamala, Yaiza Navarro, Núria Marín i Marta Ortiz van completar la golejada al Sabadell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut