Golejada i liderat a la segona fase (15-2)

El Barça d’hoquei gel, molt concentrat des de l’inici, domina i guanya amb comoditat el Majadahonda Al descans el marcador era de 9-0 i la superioritat blaugrana era manifesta

Aquest cap de setmana el Barça d’hoquei gel va superar per 15-2 el Majadahonda en la primera jornada de la segona fase de la Lliga Nacional d’hoquei gel. El Barça va començar molt endollat amb un gol matiner de Fredric Norberg als cinc minuts de partit. Un altre gol de Norberg eixamplava la distància, i un gol de Pablo Muñoz al cap d'un minut feia que comencés l'espectacle a la pista de gel del Barça. A continuació, amb dos gols més dels culers s’acabava el període amb un resultat favorable de 5-0

A la represa el Barça no abaixava la guàrdia i seguia amb el ritme que havia emprès des del principi. Al minut cinc Marc Ribas marcava el sisè gol pel als barcelonistes, i dos gols seguits de Jakub Bauer i Juan Gordo feien que el FC Barcelona tingués el partit sentenciat. Abans d'acabar el període Dani Medrano marcava el 9-0, i així els jugadors marxaven als vestidors.

Pocs al·licients tenia el tercer període, però el Majadahonda, amb un gol matiner, volia canviar la dinàmica. Els de Barcelona el van contrarestar amb quatre gols que servien per fer evident la diferència. Dos gols del Barça i un del Majadahonda feien que el partit finalitzés amb una golejada per 15-2 favorable als culers.

D'altra banda, els Sub-20 van guanyar els dos partits de classificació per a la Copa i van aconseguir una merescudíssima segona plaça empatats amb el CH Jaca. La setmana que ve es disputarà a Jaca la fase final de la Copa.