Mostra de Pessebres Vivents al Poble Espanyol

Mostra de Pessebres Vivents al Poble Espanyol

Els socis de fins a 12 anys tindran entrada gratuïta mostrant el carnet de soci i l’entrada d’adult a 5€ els caps de setmana entre el 20 de desembre i el 4 de gener

Després de la bona acollida de la primera edició, el recinte de Montjuïc presenta la segona edició de la Mostra de Pessebres Vivents de Catalunya, que passa de quatre a sis dies de representació: 20, 21, 27 i 28 de desembre i 3 i 4 de gener. Durant aquestes dates, el recinte de Montjuïc tornarà a treure partit del seu patrimoni arquitectònic per convertir‐se en un veritable escenari de pessebre, oferint a grans i petits una proposta cultural i de lleure única a la ciutat de Barcelona.

Durant els tres caps de setmana de les festes nadalenques, diversos pobles de Catalunya traslladaran les seves escenes religioses i costumistes de pessebre dins els murs del Poble Espanyol: Martorelles (Vallès Oriental), Linyola (Urgell), Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), Breda (La Selva), Sant Feliu del Racó (Vallès Occidental) i Jesús, a Tortosa (Terres de l’Ebre). Les representacions tindran lloc cada un dels dies de Mostra entre les 12 i les 14h i les 16 i 18h.

I atenció! El dissabte 20 de desembre al matí tindrà lloc un peculiar i divertit acte inaugural a càrrec de l’actor Quim Masferrer.

Com gaudir de la promoció

Es podran adquirir les localitats a les taquilles del Poble Espanyol, mostrant el carnet de soci del FC Barcelona al comprar l’entrada d’adult s’obtindrà una entrada de nen de fins a 12 anys gratuïta (1 entrada gratuïta de nen per carnet de soci i acompanyat d’un adult de pagament).

Com arribar?

Poble Espanyol
Avda. Francesc Ferrer i Guardia, 13
08038 Barcelona

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.poble-espanyol.com/ca/agenda-barcelona/children/pessebres::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut