Trobada entre el FC Barcelona i la conselleria d'Interior

Josep Maria Bartomeu i Ramon Espadaler han mantingut una reunió en què ambdues parts han reiterat la tolerància zero amb qualsevol comportament violent

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu i el conseller d’Interior Ramon Espadaler han mantingut aquesta tarda una reunió per analitzar les declaracions del cap de l'àrea regional de recursos operatius dels Mossos d'Esquadra, i coordinador de seguretat del FC Barcelona, Luis Miguel Venteo, amb les quals el Club es va mostrar en total desacord.

A la reunió també hi han assistit per part del FC Barcelona el vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de seguretat, Josep Ramon Vidal-Abarca.

En el transcurs de la trobada s’han revisat els protocols de seguretat emprats amb motiu dels partits que se celebren al Camp Nou, així com en els desplaçaments, amb l’objectiu manifestat per ambdues parts de tolerància zero amb qualsevol tipus de comportament violent.

Una vegada més, el FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra reiteren que les famílies que vénen al Camp Nou poden estar tranquil·les perquè no corren cap tipus de risc. A més, el FC Barcelona expressa la seva confiança a seguir forjant una estreta col·laboració amb els Mossos d’Esquadra per mantenir el Camp Nou com un estadi tan segur com fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut